Ülőgarnitúra

Nálunk FOGLALÓ NÉLKÜL vásárolhatsz prémium minőségű ülőgarnitúrákat. Mi a legolcsóbb árgaranciát vállaljuk a termékeinkre! Amennyiben bármelyik másik magyarországi üzetben megtalálod ugyanazokat az ülőgarnitúrákat olcsóbban, mi ugyanannyi pénzért odaadjuk. 

Rendezés:
Név

Összesen 232
Mutass:
21

Miért érdemes ülőgarnitúrára beruházni? 

Számos nappaliból, otthonból hiányzik egy bizonyos elem. Ez márpedig az ülőgarnitúra. Egy nappaliba egy megfelelő, alkalmasint választott ülőgarnitúrát helyezve könnyedén feldobhatjuk a hangulatát annak, vagy kivívhatjuk vendégeink elismerő pillantásait. 


Milyen funkciók léteznek egy ülőgarnitúrára? 

Rengeteg funkcióval kaphatók ülőgarnitúrák. Melyek lennének ezek? 


  • Ágyazhatóság
  • Ágyneműtartós
  • Relax funkció


Az ágyazhatóság remek opció lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolnunk. Az ágyneműtartós ülőgarnitúrák ágynemű tárolásával rengeteg helyet spórolhatnak meg nálunk. A motoros vagy manuális relaxra való beruházás remek lehet, amennyiben rendszeresen relaxálni szeretnénk egy jót, a darab megdöntésével. 


Melyek a legjobb minőségű ülőgarnitúráink? 


A legjobb minőséget nálunk a német import termékeink képviselik. Ezek rendkívül strapabírók és első osztályúak. Anyagát tekintve a bőr darabok a legtartósabbak, habár a műbőr, textil anyag is képes majdnem ugyanazt a szintet reprodukálni.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06 20 392 2901