Étkező

Kereskedésünk több tucatnyi étkezőbe való székkel és asztallal várja vásárlóit komplett garnitúrákkal együtt, akár azonnali elvitelre! Modern és régiesebb darabokkal egyaránt! 

Rendezés:
Név

Összesen 47
Mutass:
21

Milyen egy étkezőgarnitúra? 


Egy modern étkezőgarnitúra-a nevéből is érezhetően-egy komplett étkezőbe való összeállítást, szettet jelent. Ennek a megvásárlása azért lehet előnyös, mert igazából ezzel két legyet ütünk egy csapásra: a komplett étkezőnket is berendezzük, és kiváló stílust, hangulat világot teremtünk meg az egymáshoz passzoló darabokkal. 


Modern vagy régiesebb?


Nagyon gyakran felmerülő kérdés, hogy modern, vagy pedig régiesebb étkezőgarnitúrára, székekre, vagy asztalokra érdemes beruházni? Az igazság az, hogy ez nagyon változó lehet. Kinek milyen a jelenlegi lakása és mik az igények. Hiszen egy régiesebb helyiségbe is jól passzolhat egy modern változat, ezzel növelve a hely kisugárzását. 


Milyen speciális tulajdonságaik lehetnek?


Egy asztal és szék számos különböző, extra funkcióval lehet felszerelt. Ilyen lehet például az összecsukhatóság. Ez remek választás lehet abban az esetben, ha a garnitúra elemeit nem akarjuk állandóan használni. A dönthető háttámla székek esetén lehet egy roppant jól használható extra funkció. A forgatható székek hatalmas előnye, hogy nem kell őket felemelni, vagy róluk felállni, ha pozíciót szeretnénk váltani.


Mit vegyünk figyelembe a választáskor?


Az alábbi tényezőkkel lehet mindenképpen érdemes tisztában lennünk, ha választani szeretnénk asztalt: 

  • szín
  • méret
  • fényezettség 
  • összecsukhatóság 
  • lábkialakítás


A lábkialakítás sem mindegy. A modernebb asztalok jellemzően középső, egységes alsó támlákkal rendelkeznek és fényezettek, míg a régiesebbek lábkialakítása négy oldalt elálló. 

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33