Fehér kanapé

A fehér színű kanapék jellemzően letisztult, exkluzív megjelenésükkel válhatnak bármely nappali felejthetetlen elemévé. Hófehér, törtfehér, bézsfehér-nálunk mindet megkaphatja!

Rendezés:
Név

Összesen 10
Mutass:
21

Miért a fehér színű kanapé az ideális döntés?


Amennyiben egy jellemzően irodaias környezetet szeretnénk megteremteni, akkor felejtsük el a rikító színeket. A fehér színű kanapék jellemzően eleganciát, letisztultságot adnak vissza színviláguknál és sima felületi kialakításuknak köszönhetően.


Milyen színárnyalatokban kapható nálunk ez a fajta kanapé?


Hatalmas árukészletünk állandóan cserélődik, szinte napról napra. A fehér és szürkésfehér szín akár több tucatnyi árnyalata lelhető fel készletről vihető vagy rendelhető kanapéink között. Beleértve a mélyfehér, cukorfehér, csontszín árnyalatokat.


Mennyire kopásálló ez a szín?


A fehér szín jellemzően kényesebb ilyen tekintetben, habár nem lehet egységes választ adni erre a kérdésre. Amennyiben bőrből készült darabunk lenne, akkor természetesen strapabíróbb lehet az ülőgarnitúránk a kopást tekintve.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06 20 392 2901