Kinyitható és ágyazható kanapék

A kinyitható kanapék hatalmas előnye, hogy helyet spórolhatnak meg drága háztartásunkban és alvásra (némelyek akár mindennapi alvásra) is tökéletesek, közülük rengeteg akár ágynemű tárolására. Webáruházunk HATALMAS VÁLASZTÉKÚ ágyazható kanapéval és ülőgarnitúrával várja vásárlóit!

Rendezés:
Név

Összesen 101
Mutass:
21

Miért ideális választás egy kinyitható kanapé?


A legtöbb háztartásban bizony nagyon fontos tényező, amit érdemes számításba vennünk, a helytakarékosság. A legtöbb háztartásban ez márpedig probléma-az akár ágynemű tárolására is alkalmas kinyitható kanapék pontosan erre valók. Hogy helyet spóroljunk meg nappal, éjjel pedig vendégeinket el tudjuk szállásolni. 


Mi alapján válasszunk?


Természetesen nem minden ilyen funkciójú ülőgarnitúra egyforma ilyen téren. A fekvőfelület nagyban eltérhet a kialakítás függvényében. Érdemes lehet végig gondolni, hogy mindennapi alvásra szereténk-e használni.

Amennyiben tárolós funkciós, a tárolási kapacitás nagyban eltérhet a tároló edények számától függően. 


Milyen egyéb funkciókkal kaphatók ilyen ágyazható kanapék


Akár relax funkcióval vagy ágyneműtartós kialakításban is lehetséges. A fejtámaszok, háttámlák, oldalsó kartámaszok mozdíthatósága / pattinthatósága eltérhet. 


Mit tartsunk mindenképp szem előtt?


A kinyitott méretet mindenképpen. Nagyon fontos, hogy ne csak az alap, befoglaló méreteket vegyük számításba a vásárláskor. Otthon mindig nézzük meg, hogy KINYITOTT méretben is elférne-e otthon! Ez által elkerülhetjük az esetleges problémákat és félreértéseket.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901