Bordó és piros kanapék

A bordó és piros színű kanapék a legalkalmasabbak arra, hogy élénkséget és különlegességet vigyünk egyszerre az otthonunkba!  Bordó, bársonyvörös, áfonyavörös-nálunk mind megtalálható!

Rendezés:
Név

Összesen 24
Mutass:
21

Miben különleges egy piros vagy egy vöröses színű ülőgarnitúra?


Sok nappali nem rendelkezik az élénkség szavával. Minden olyan egyhangú és egyszínű. Habár a piros vagy bordó színárnyalatú kanapék sem egyformák, általában erős vitalitást visznek a környezetükbe és különlegességet.  


Milyen színárnyalatokban kapható nálunk ez a fajta kanapé?


Hatalmas árukészletünk folyamatosan cserélődik, szinte nap mint nap. A piros és bordó szín akár több tucatnyi árnyalata lelhető fel készletről vihető vagy rendelhető kanapéink között. Beleértve a bordó, bársonyvörös, áfonyavörös, borvörös árnyalatokat is.


Mennyire kopásálló ez a szín?


Ez nagyban függhet a színárnyalattól de általában nincs probléma az ilyen kanapékkal. Vannak olyan árnyalatok, amelyek jobban koszolódnak és vannak, amelyek sokkal kevésbé. Maga az ülőgarnitúra kopásállósága a felületi kialakítástól és anyagtól is függ.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33