BLOG

24 02

A bőr ülőgarnitúra elegáns, komoly bútordarab

Nagyon sok embernek álma egy saját otthon, amelyet az alapoktól az utolsó kispárnáig megtervezhet és meg is valósíthatja a terveit. Bizonyára Ön is hasonlóképpen gondolja, és ha van lehetősége fel is építi álmai házát. A berendezéssel teremti meg igazán az otthon érzését. Ha minden ízlésének megfelelő, akkor tudja csak igazán otthon érezni magát.

Bővebben

13 02

Az olasz kanapé kiváló döntés

Stílus tekintetében világszerte meghatározó az, hogy az olaszok mit gondolnak. Legyen szó öltözködésről, szépségápolásról vagy akár lakberendezésről. Az olasz kanapé mindig megfelelő választás háza bármely részébe. Ezek a bútorok minden képzeletet felülmúló választékban elérhetők, hiszen fontos, hogy számos stílusban elérhetők legyenek.

Bővebben

05 02

Miért jó választás az L alakú kanapé?

Az otthona berendezése nagyon fontos feladat. Amikor már azt gondolná, hogy túl van a lakásvásárlás vagy az építkezés viszontagságain, akkor jön csak az igazi munka, az otthonteremtés. A nappali egy közösségi helyiség, ahol az egész napját eltöltheti, ahová barátokat hívhat, ahol együtt lehet a család. Ennek egy központi eleme mi más is lehetne, mint egy L alakú kanapé? És, mint ilyen, nem egyszerű a kiválasztási folyamat. Lényeges, hogy milyen a színe, az anyaga, mennyire illik a környezetbe. Minden esztétikai jellemző mellett azonban leginkább az számít, hogy megfelelően ki tudja használni otthonában az L alakú kanapét.

Bővebben

30 01

Mikor éri meg olcsó kanapét venni?

A bútorvásárlás sokszor nem egy leányálom, hiszen a kiválasztásra kerülő terméknek egyszerre több szempontból is meg kell ütnie azt a bizonyos mércét. Nem elég, ha egy kanapé szép és kényelmes, fontos, hogy ezek mellett időtálló is legyen, hiszen ideális esetben nem szeretnénk lecserélni 1-2 év múlva. A minőséget azonban meg kell fizetni. Alkalomadtán a szeme elé úszhatnak ígéretesnek tűnő ajánlatok, amik azzal kecsegtetnek, hogy a hőn áhított ülőalkalmatosságot olcsó áron is beszerezheti.

Bővebben

Tételek: 1 / 4 Összesen: 110 (28 Oldal)
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom