Kanapé

Kanapé vásárlás ✔️ Hatalmas választék ✔️ legolcsóbb árgarancia ✔️ megfizethető minőség ✔️ Kényelmes szövetből ✔️ Foglaló nélkül ✔️ ágyneműtartós konstrukcióban ✔️ Import minőség ✔️ ingyenes szállítás  ✔️ 40 féle színben 

Választási útmutató

Rendezés:
Név

Összesen 219
Mutass:
21

Hogyan kell kanapét vásárolni?


Számos nappaliból, otthonból hiányzik egy bizonyos elem. Ez márpedig a mutatós kanapé. Egy nappaliba egy megfelelő, alkalmasint választott ülőgarnitúrát helyezve könnyedén feldobhatjuk a hangulatát annak és kivívhatjuk vendégeink elismerő pillantásait. 


Mi alapján válasszunk kanapét? 


Nagyon fontos, hogy a legjobb döntést hozzuk meg. Sok szempont alapján lehet ülőgarnitúrákat és kanapékat választani. Melyek lehetnek ezek? 


  • Méret
  • Kialakítás
  • Szín
  • Anyag
  • Egyéb funkciók


A méretet talán nem kell magyaráznunk, azonban ne  becsüljük alá ennek a jelentőségét: mérjük le otthon gondosan, alaposan, hogy mennyi hely lenne a kiválasztott kanapé vagy ülőgarnitúra számára


A kialakítás rengeteg féle lehet. Léteznek egyenes állású ülőgarnitúrák, sarok kivitelűek, vagy pedig U alakúak. Az egyenes állásúak jellemzően helytakarékosabbak, míg az U formájúak nagyobb nappalikba valók. 


Milyen darabot érdemes nappaliba választani? 


A nappaliba kizárólag olyan kanapét érdemes venni, amelyik teljesen összhangban van a környezeti stílusvilággal. Ezért nagyon fontos, hogy színben megfelelő elemet válasszunk. Ezen felül kiemelkedően fontos a méretbeliség, hiszen, a mindennapi feladatainkban fogunk gátat szabni, amennyiben túl nagy garnitúrára ruházunk be. 


Alapvető szempont, hogy akár a teljes család elférjen a megvásárolt kanapén, hiszen egy jó családi TV nézésről senki nem maradhat le, de egy közös családi szundikálás is megteremtheti a hangulatot. Ebben segíthet a kiágyazhatóság lehetősége. 


Milyen garnitúra illik az irodába? 


Ez teljes mértékben attól függ, hogy milyen az irodánk kialakítása. Amennyiben multinacionális hangualtot szeretnénk teremteni, érdemes lehet U formájú elemet venni, hiszen ez könnyedén elfér egy irodában.  A legtöbben mégis a sarok vagy egyenes formára szavaznak, általában bézs, sárga, vagy élénkfekete színekben. 


Melyek a legjobb minőségű kanapéink? 


A legjobb minőséget nálunk az import darabok képviselik. Ezek rendkívül strapabírók és első osztályúak. A külföldi minőség mindig megtérülő választás, ezért kereskedésünk kizárólag import ülőgarnitúrákat árul. 


Még összeszerelni sem kell őket!


Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901