Zöld kanapék

A zöld színű kanapék békésséget, nyugalmasságot vihetnek a nappalinkba, valamint üdeséget. Válogasson tucatnyi zöld színű, akár készletről is vihető ülőgarnitúránk közül!

Rendezés:
Név

Összesen 17
Mutass:
21

Mikor lehet ideális döntés egy zöld kanapéra beruházni?


Természetesen minden zöld színű kanapé más és más. Egyvalami közös bennük, mégpedig az, hogy élénk nyugodtságot visznek a környezetbe. Természetesen fontos tisztában lennünk a nappalink adottságaival és igényeivel is!


Milyen színárnyalatokban kapható nálunk ez a fajta kanapé?


Hatalmas árukészletünk folyamatosan cserélődik, szinte napról napra. A zöld és zöldes szín akár több tucatnyi árnyalata lelhető fel készletről vihető vagy rendelhető kanapéink között. Beleértve az almazöld, aloe zöld, babérzöld, békazöld árnyalatokat is.


Mennyire kopásálló ez a szín?


Ez nagyban függhet a választott színárnyalattól, de általában nem szokott probléma lenni az ilyen ülőgarnitúrákkal. Vannak olyan árnyalatok, amelyek jobban koszolódnak és vannak, amelyek sokkal kevésbé. Maga az ülőgarnitúra kopásállósága a felületi kialakítástól és anyagösszetételtől is függ.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06 20 392 2901