Bútorok összeszerelése – így csináld hatékonyan!

Bútorok összeszerelése – így csináld hatékonyan!

A bútorok megfelelő összeszerelése a vásárlás után a családok mindennapi kihívásai közé tartoznak. Hogyan kell egy bútort hatékonyan összeszerelni? Mit tehetünk annak érdekében, hogy semmiképp ne sérülhessen annak felülete, bevonata? A lakberendezés egyik legidegőrlőbb munkájáról beszélünk – azonban fáradozásainkat mindenképp siker fogja koronázni, ha igényesen állunk a munkához.


Figyeljük meg az összeszerelési útmutatót


Az összeszerelésre pontos útmutató van. Ábrákkal kísérve le van írva, hogy pontosan mit kell csinálni, melyik fogantyút, szegecset hova kell rakni és mikor. Ezt nagyon fontos alaposan megnézni – hiszen abban az esetben, ha ezt nem tesszük meg, jó eséllyel valahol el fogjuk rontani, és tönkre fog menni valamelyik kisebb eleme, része a komplett bútorszerelésnek.


Mindig bánjunk finoman a bútorelemmel


Nagyon fontos, hogy mindig bánjunk elegendően finoman a kinézett bútorelemmel. Akár egy kisebb illesztési hiba is rendkívül káros következményekkel járhat a végeredményt nézve, és ilyenkor a garanciális csere is érvényét veszítheti. Ezért nagyon fontos, hogy lehetőség szerint finoman, és gyengéden bánjunk a különböző darabokkal.


Készítünk elő megfelelő mennyiségű helyet a lakásban


Nagyon fontos, hogy készítsünk elő helyet a lakásban. Ne akkor, amikor már a munka közepén vagyunk – ez egyrészt azért fontos, mert ez esetben nem fogunk kizökkenni a munkából. Másrészről, azért nagyon fontos, mert ebben az esetben biztos, hogy nem kell majd újrakezdeni a munkát máshol.


Miről ismerhetünk fel egy jó bútort?


Nagyon fontos, hogy ellenőrizzük a gyártót és a kereskedőt is, ugyanis ezekből nagyon jól megtippelhetjük majd a leszállított furnitúra minőségét, valamint azt is, hogy az esetleges panaszainkat hogyan fogják kezelni. Érdemes lehet megnézni mindkét vállalkozás Google Cégem fiók profilját, hiszen ezeken rengeteg értékelést lehet találni.


Innentől kezdve kizárólag a személyes megítélésünk és stílusunk fog dönteni. Ha tetszik, akkor vásároljuk meg – azonban az mindennél fontosabb, hogy a lakásunkba tényleg illjen az adott termék méretbelileg és stilisztikailag egyaránt.


Mennyibe kerül egy jó bútorszerelési szolgáltatás?


Ez minden egyes vállalkozásnál más és más árakon történik. Általában előre meghatározott díjakkal dolgoznak a szakik – a munka nehézsége, mennyisége, komplexitása függvényében. Érdemes lehet árajánlatot kérni néhány szakembertől, és ez alapján döntést hozni a további munkák sorsáról.


Azt is fontos szem előtt tartani, hogy Pesten és vidéken más és más árak vannak – általánosságban véve elmondható, hogy 20-25%-kal magasabb áron dolgoznak a pesti szakik.


Általánosságban véve elmondható, hogy 20-30.000 Ft-ért már fognak nekünk bútort szerelni nekünk profi szakemberek.


Ez a munka komoly felelősség


A bútorszerelői munka rendkívül komoly felelősséggel jár. Ha a szakember elrontja, akár egy komoly értékű tárgy sérülhet, vagy a környezetben valamilyen egyéb berendezés. Rendkívüli odafigyelést és elköteleződést igényel azoknak, akik szeretnének ezzel a szakmával foglalkozni.


Fontos szem előtt tartani, hogy általában faipari szakemberek és asztalosok vállalnak ilyen jellegű munkákat.


Vásárolj a kanape.net-től!


Amennyiben szeretnél vásárolni, érdemes lehet a kanape.net webáruházból vásárolni. Ingyenes kiszállítás, kedvező árak, hatalmas választék – ez minden vásárló álma, ezt pedig megkaphatja webáruházunktól. Kanapé? Sarokkanapé? Franciaágy? Ágyazható termékek? Nálunk mindent megkap, amit csak el lehet képzelni, ugyanis Magyarország egyik legnagyobb bútor kereskedése vagyunk.


Hol olvashatsz a témában érdekes cikkeket?


Hol olvashatsz a témában kiemelkedően érdekes cikkeket? Blogunkon számtalan olyan információ található, mely segíti a vásárlási döntést. Mi a legjobb, legideálisabb szín? Mekkora a megfelelő méret, ami a nappalidhoz illene? Mennyit érdemes rászánni a vásárlásra, minimum mennyit kell költeni, hogy ne bóvlit kapjunk a pénzünkért cserébe?

Ezek mind-mind nagyon fontos kérdések. Nem kell elsietni a vásárlást! Az alapos döntés mindig meghálálja magát.


Összefoglalás


A bútorszerelést mindig érdemes profikra bízni. Az is nagyon fontos, hogy jól válasszunk, mert másképp a választott elem eleve teljesen használhatatlan lesz, és nem fog jól mutatni a nappalinkban.Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901