Milyen kanapé kell a friss szerelmesek otthonába?

Milyen kanapé kell a friss szerelmesek otthonába?

Nincs is szebb időszak az ember életében annál, mint amikor frissen összeköltöznek, és boldog házasokként töltik el a mézeshetüket. De egyszer fel kell ébredni – nagyon fontos, hogy megtervezzük a jövőnket, és álmaink otthonát. Milyen tippekkel tudunk szolgálni? Íme, kanapé blogunk legújabb írása következik.


Milyen színt válasszunk?

Sokszor vagyunk szerelmesek – ez minden bizonnyal így van – de ettől még nem a rózsaszín lenne az ideális választás. A párkapcsolatunk jelenlegi pillanatában talán éppen kibontakozik – inkább arra érdemes fókuszálni, hogy a jövőben, közeljövőben pontosan mit várunk el kettőnk romantikus viszonyától. Érdemes tehát inkább a környezeti szín adottságokat figyelembe venni.


Legyen elég hely más számára is


Nagyon fontos, hogy legyen elegendő hely másnak is. Ha a kanapé az egész helyiséget elfoglalja, egészen biztosra vehető, hogy helyszűkében leszünk egy idő után. Nagyon fontos, hogy mindig, minden esetben mérjük fel a pontos helyi adottságokat, hiszen ez alapján hozhatunk meg rengeteg döntést.


Kérjük ki az ismerőseink véleményét is


Ha kell, akkor kérjük ki az ismerőseink véleményét is a vásárlásról. Ők mit mondanak – és mit javasolnak nekünk? Szerintük melyik lenne az igazán odaillő darab, és mi lenne a megfelelő döntési opció a nappali számára? Ha kell, küldjünk nekik képeket és színvariációkat is, hogy ők is tudjanak nekünk segíteni a döntés meghozatalában.


Miért nehéz a korai házas élet?


Alapvetően azért, mert ilyenkor kell a legtöbb problémát megoldani. Sok a felmerülő nézeteltérés – sokan azt akarják, hogy házasként a legszebb heteiket éljék ilyenkor – viszont, nagyon sok a teendő, sokszor aludni alig van ideje az embernek ebben az időszakban. Ha kell, akkor próbáljunk meg picit lassítani, és hozzunk megfontoltabb döntéseket a jövőre nézve.


Mennyit érdemes rászánni a vásárlásra?


Persze, friss házasként sok a kiadás – érezhető, hogy a legtöbben ilyenkor számolják a pénzt – de fontos tisztában lenni azzal is, hogy nem minden esetben érné meg ezen spórolni. Minimum pár százezer forintos tételt érdemes rászánni a kanapé vásárlásra, hiszen így egészen biztos, hogy nem leszünk elégedetlenek hosszú távon.Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901