VÁRJUK VISSZAJELZÉSÉT

A kanape.net csapata számára fontos az Ön véleménye, ezért várjuk kedves vásárlóink fényképeit a nálunk vásárolt kanapéról, ülőgarnitúráról az új helyén. Ha meg van elégedve a kanapéjával, fotózza le és küldje el nekünk, hogy kitehessük, megmutathassuk.

Munkánkban lényeges szempont, hogy úgy távozzanak tőlünk a vásárlók, hogy megkapták azt, amire vágytak, és ne maradjon rossz érzés bennük. A bútorokat hosszútávra választjuk, ezért érdemes a legmegfelelőbbet kiválasztani, hogy a használat során is megelégedettséggel töltsön el bennünket.

E-mail címünk: info@kanape.net
Telefonszámunk: +36 20 392 2901 Köszönjük, hogy nálunk vásárolt, és tapasztalatait megosztja másokkal is!

Vásárlói vélemények


Kiss Loránd

Fantasztikusan elégedettek vagyunk az új kanapéinkkal. Köszönjük a remek lehetőségeket!

2020.10.01.

Sz. Edit

Mi tőlük vásároltuk az ülőgarnitúránkat tavaly és imádjuk és igen lényegesen olcsóbb mint máshol! Tökéletesen meg vagyunk elégedve!

2018.02.03.

L. Péter

Nagyon sok jó garnitúra, hatalmas választék, nagyon jó árakon! Aki szereti ezt a modern stílust, egészen biztos talál magának igen jó áron ülő, fekvő és akár étkezőn bútorokat is. Ne hagyd ki, ha éppen ilyen vásárlási szándékod van, nem bánod meg, hogy egy kicsit messzebb is van, a város szélén !

2018.01.21.

Kedves Sz. Monika

Köszönjük, igazán kedvesek. :)

2018.01.16.

Sz. Monika

Tőlük vettem a sarokgarnitúrámat, olcsóbb, mint máshol. Kitűnő a személyzet is, nagyon aranyosak és segítőkészek!

2018.01.15.

V. Ágnes

Mi is Tőlük vásároltunk ülőgarnitúrát! Bőség zavara van! Jóval olcsóbb mint máshol! Nagyon megvagyunk elégedve! Csak ajánlani tudom!

2017.12.12.

Sebastian Koby

Sziasztok! Köszönetet szeretnénk mondani, a csodálatos fehér színű Laura ülőgarnitúránkért! Különösen a kárpitos szakembernek, nagyon szép az oldala is! Azért pedig külön köszönet, hogy a “leválasztott” jobb karfát is megkaptuk, kényelmi szempontból, napi szinten nagy hasznát vesszük, visz .

2015.07.30.

Kovács Brigitta

Kedves Kanape.net Csapata! Nemrégen vásároltunk Önöktől egy Maximo U kanapét, ma került kiszállításra. Nagyon elégedettek vagyunk a gyors ügyintézéssel! Banki utalással vásároltunk, és nagyon gördülékenyen zajlott le minden, és időben megkaptuk a terméket. További sok sikert kívánunk Önöknek!

2015.01.19.

Szmutkó Zsuzsanna

Köszönöm, hogy ilyen kedvesek, gyorsak és rugalmasak, és hogy vállalták az egyedi méretre való kanapé készítését is! Az ár és a minőség kiváló! :)

2014.04.14.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901