Várjuk visszajelzését

A kanape.net csapata számára fontos az Ön véleménye, ezért várjuk kedves vásárlóink fényképeit a nálunk vásárolt kanapéról, ülőgarnitúráról az eredeti helyén. Ha meg van elégedve a kanapéjával, fotózza le és küldje el nekünk, hogy kitehessük, megmutathassuk.

Munkánkban lényeges szempont, hogy úgy távozzanak tőlünk a vásárlók, hogy megkapták azt, amire vágytak, és ne maradjon rossz érzés bennük. A bútorokat hosszútávra választjuk, ezért érdemes a legmegfelelőbbet kiválasztani, hogy a használat során is megelégedettséggel töltsön el bennünket.

E-mail címünk: info[kukac]kanape.net.

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt, és tapasztalatait megosztja másokkal is!


Vásárlóink képei
Vásárlói vélemények
2018.02.03.
Mi tőlük vásároltuk az ülőgarnitúránkat tavaly és imádjuk és igen lényegesen olcsóbb mint máshol! Tökéletesen meg vagyunk elégedve!
Sz. Edit
2018.01.21.
Nagyon sok garnitúra, óriási választék, nagyon jó árakon!! Aki szereti ezt a modern stílust, egészen biztosan talál magának igen jó áron ülő, fekvő és akár étkezőn bútorokat is. Ne hagyd ki, ha éppen ilyen vásárlási szándékod van, nem bánod meg, hogy egy kicsit messzebb is van, a város szélén !
L. Zsuzsanna
Kedves Sz. Monika
2018.01.16.
Köszönjük, igazán kedvesek. :)
Kanape.net
2018.01.15.
Tőlük vettem a sarokgarnitúrámat, olcsóbb, mint máshol. Kitűnő a személyzet is, nagyon aranyosak és segítőkészek!
Sz. Monika
Kedves V.Ágnes!
2017.12.13.
Köszönjük ajánlását, használja egészséggel az ülőgarnitúráját. Törekszünk rá, hogy minél több kiáltott bútorunkkal nálunk mindenki megtalálja álmai kanapéját vagy ülőgarnitúráját!
Kanape.net
Rengeteg bútor
2017.12.12.
Mi is Tőlük vásároltunk ülőgarnitúrát! Bőség zavara van! Jóval olcsóbb mint máshol! Nagyon megvagyunk elégedve! Csak ajánlani tudom!
V. Ágnes
köszönet
2015.07.30.
Sziasztok! Köszönetet szeretnénk mondani, a csodálatos fehér színű Laura ülőgarnitúránkért! Különösen a kárpitos szakembernek, nagyon szép az oldala is! Azért pedig külön köszönet, hogy a “leválasztott” jobb karfát is megkaptuk, kényelmi szempontból, napi szinten nagy hasznát vesszük, visz ..
Sebastian Koby...
2015.01.24.
Köszönjük a vásárlást és a dicséretet.
Kanape.net
sok sikert
2015.01.19.
Kedves Kanape.net Csapata! Nemrégen vásároltunk Önöktől egy Maximo U kanapét, ma került kiszállításra. Nagyon elégedettek vagyunk a gyors ügyintézéssel! Banki utalással vásároltunk, és nagyon gördülékenyen zajlott le minden, és időben megkaptuk a terméket. További sok sikert kívánunk Önöknek! ..
Kovács Brigitta
olasz kanapé
2014.09.16.
Érdemes várni, mert új olasz hálószobák is érkeznek nemsokára, érdeklődni pedig telefonon jobb lesz mert pontosabb információt azon keresztül tudunk adni.
Kanape.net
komplett hálószoba
2014.09.13.
Tisztelt Címzett! Érdeklődök, hogy komplett hálószoba bútorszett rendelhető-e Önöktől mind a hét féle? Valóban max. 299.000Ft/hálószett? Ill. az imént említett bútorok anyagaira lennék kíváncsi. Ha nem személyesen veszem meg, el tudják küldeni? Gondolom szétszerelve küldik…? Előre köszönöm ..
Bogi
kérje visszahívásunkat
2014.06.10.
Kedves Katalin! Van minimum ekkora fekvőfelületű kanapénk, hívjon minket bővebb információkért.
Kanape.net
Nagy kanapé
2014.06.10.
Tisztelt Címzett! Mi lehetőleg 160 feletti fekvőfelületű kinyitható kanapét keresünk. Rendelkeznek ilyennel? Köszönöm!
Katalin
köszönöm
2014.04.14.
Köszönöm, hogy ilyen kedvesek, gyorsak és rugalmasak, és hogy vállalták az egyedi méretre való kanapé készítését is! Az ár és a minőség kiváló! :)
Szmutkó Zsuzsanna
kérje visszahívásunkat
2014.04.06.
Kedves Nikoletta! Ezek a kanapék utolsódarabosak, nem rendelhetőek, de különböző anyaggal és funkcióval érkeznek kiszámíthatatlanul. Kérem telefonáljon vagy kérjen ingyenes visszahívást, hogy megtudja aktuális ajánlatunk!
Kanape.net
érdeklődés
2014.04.05.
Tisztelt “Kanape.net” ! Szeretnék az üzletbe látogatás előtt árajánlatot kérni az alábbi három kanapéra. Ágyazható, ágyneműtartós kivitelben érdekelnének, jó minőségű textilbőr, az ülőfelületén zsákszövet huzattal. 1. Allegra sarokkanapé 2. Bolero L alakú ágyneműtartós sarokkanapé 3. Ama ..
Hajniss Nikoletta
kérje visszahívásunkat
2014.04.03.
Van ilyen, telefonáljon. Üzletünkbe való látogatás előtt be kell jelentkezni.
Kanape.net
L alakú kanapé
2014.04.03.
Tisztelt “Kanapa.net” ! Már vásároltam önöktől :). Most keresek L-alakú ülőgarnitúrát, ami nyitható, de nem szélesebb 235 cm-nél! Tudnak-e segíteni? Tisztelettel: Szabó Zsolt
Szabó Zsolt
kérje visszahívásunkat
2014.03.31.
Van ilyen kanapénk, kérje ingyenes vissza hívásunkat!
Kanape.net
állandó fekhely
2014.03.31.
Nem vendégágy funkciós , hanem állandó 2 személy alvására szolgáló kanapét keresnék.Esetleg képpel , névvel. Köszi
Matics Tibor
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom