Egy vásárlás története – kanapé és ülőgarnitúra vásárlás

Nem webáruház vagyunk, hanem raktár. Magyarország egyik legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja. Véleményünk szerint jobb, ha a vevő legalább ráül a bútorra, mielőtt megveszi, hazaviszi, és nem látatlanban rendel.
Nem a legolcsóbb kategóriájú áruról, hanem közép-, illetve felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról és kanapékról van szó.

Olcsók vagyunk, ezért megkérjük Önöket, hasonlítsák össze az árakat a piac többi szereplőjének ajánlataival. Tippeket is szívesen adunk, nem tartunk a konkurenciától, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓNK.

Raktárunkban 600 kanapé van általában 4700 nm-en. A nagy területhez képest kevesen vagyunk, többek között éppen azért alacsonyak az árak, mert nincs nagy személyzet, így alacsonyak a költségek. A raktáros segítségét minden esetben vegyék igénybe, mert laikusnak szinte átláthatatlan a nagy készlet.

Ezek a kanapék 65%-ban utolsó darabok, nem rendelhetőek. A weboldalon feltüntetett ár természetesen a legolcsóbb kivitelt jelöli. A maradék 35% esetében raktárosunk tájékoztatja Önt, milyen rendelési lehetőségek vannak (szín, anyag, méret, stb.).

A weboldalon látható fotók néhány esetben nem aktuálisak a nagy rotáció miatt, ezért elnézésüket kérjük, de a csalódás inkább pozitív lesz, mivel sokkal nagyobb az ülőgarnitúra- kínálat a weboldal tartalmánál. Persze próbáljuk követni, de nem mindig sikerül.

Kérjük Önöket, hogy a látogatást minden esetben, bejelentkezés előzze meg, a teherautók egymást érik, nem mindig érünk rá sajnos, mert a fő tevékenységünk a kereskedők kiszolgálása. Nagy kereskedők vagyunk elsősorban (egy másik oka az olcsó áraknak).

Kérjük Önöket,hogy a következő dolgokat tartsák be, ha meg látogatnak minket, cserébe az olcsóságért:

  • Legyenek kedvesek mérjék le, mekkora hely áll rendelkezésre az ülőgarnitúra vagy kanapé számára (lehet, hogy sokkal nagyobb tetszik meg, mint amit eltervezett a kedves vásárló, és csak kiszállítás után tudatosul, hogy nem fér be.).
  • Kérjük szépen, hozzák magukkal azt a személyt, aki kompetens az ülőgarnitúra-vásárlásban.

Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom