Egy vásárlás története-kanapé és ülőgarnitúra vásárlás

Nem webáruház vagyunk, hanem kiállítóterem és raktár. Magyarország egyik legnagyobb kanapé és ülőgarnitúra lerakata, elosztó központja. Véleményünk szerint jobb, ha a vevő legalább ráül a bútorra, mielőtt megveszi, hazaviszi, és nem látatlanban rendel.

Nem a legolcsóbb kategóriájú áruról, hanem közép-, illetve felső-közép, esetenként felső kategóriás ülőgarnitúrákról és kanapékról van szó.


Olcsók vagyunk, ezért megkérjük Önöket, hasonlítsák össze az árakat a piac többi szereplőjének ajánlataival. Tippeket is szívesen adunk, nem tartunk a konkurenciától, mert igazából NINCS TAKARGATNIVALÓNK.


Kiállítótermükben kb. 600 kanapé van általában 4700 nm-en. A nagy területhez képest kevesen vagyunk, többek között éppen azért alacsonyak az árak, mert nincs nagy személyzet, így alacsonyak a költségek. A raktáros segítségét minden esetben vegyék igénybe, mert laikusnak szinte átláthatatlan a nagy készlet.

Ezek a kanapék 65%-ban utolsó darabok, nem rendelhetőek, hanem készletről vihetők el. A weboldalon feltüntetett ár természetesen a legolcsóbb kivitelt jelöli. A maradék 35% esetében raktárosunk tájékoztatja Önt, milyen rendelési lehetőségek vannak (szín, anyag, méret, stb.).

A weboldalon látható fotók néhány esetben nem aktuálisak a nagy rotáció miatt, ezért elnézésüket kérjük, de a csalódás inkább pozitív lesz, mivel sokkal nagyobb az ülőgarnitúra- kínálat a weboldal tartalmánál. Persze próbáljuk követni, de nem mindig sikerül.


Kérjük Önöket, hogy a látogatást minden esetben egy rövid hívás előzze meg, a teherautók egymást érik, nem mindig érünk rá sajnos, mert a fő tevékenységünk a kereskedők kiszolgálása. Nagy kereskedők vagyunk elsősorban (egy másik oka az olcsó áraknak).


Kérjük Önöket,hogy a következő dolgokat tartsák be, ha meg látogatnak minket, cserébe az olcsóságért:
Legyenek kedvesek mérjék le, mekkora hely áll rendelkezésre az ülőgarnitúra vagy kanapé számára (lehet, hogy sokkal nagyobb tetszik meg, mint amit eltervezett a kedves vásárló, és csak kiszállítás után tudatosul, hogy nem fér be.). Kérjük szépen, hozzák magukkal azt a személyt, aki kompetens az ülőgarnitúra-vásárlásban.


Frissen érkezett termékeink

Frissen érkezett

Csapj le a legújabb és legjobb lehetőségekre, már más előtt! Tovább

Prémium minőségű német import kanapéáink, első kézből!

Német import

Kiváló, prémium import terémkeink Németországból érkezve! Tovább

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33