Milyen szerszámokkal lehet megjavítani egy bútort?

Milyen szerszámokkal lehet megjavítani egy bútort?

A bútor javítás bizony fel tudja adni a leckét. Ha vásárlóként szeretnénk ezzel megpróbálkozni, akkor nagyon nehéz dolgunk lesz, hiszen korántsem biztos, hogy sikerrel járunk majd, és valljuk be őszintén: elég kockázatos lehet egy több százezer forint értékű tárgy javításába belekezdeni bármiféle tapasztalat nélkül. 


Milyen szerszámok kellenek általában ahhoz, hogy valaki bútorokat szerelhessen? 


Az egyéni bútorszerelésről talán a széles szerszámpaletta beszélhet le minket, amivel rendelkeznünk kell, ha bele szeretnénk vágni a feladatba. Kézi csavarhúzó, csavarok, villáskulcs, fúró és csavar behajtó - ezek mindenképp kelleni fognak, de ne gondoljuk azt, hogy bármelyik háztartásban fellelhetők ezek olyan minőségben, hogy bútort lehessen szerelni velük, ráadásul hatékonyan. Amennyiben fából készült bútorokról lenne szó, szükségünk lesz szalagcsiszolóra, sarokcsiszolóra, esetleg dekopírfűrészre. 


Miért érdemes szakértőt keresni? 


Számos olyan esettel találkoztunk már, amikor egy vásárló azért volt kénytelen új garnitúrát venni, mert sajnálta a pénzt a szervizeltetésére. A legtöbb esetben az egyéni bútorjavítás egész egyszerűen nem jó ötlet: fontos, hogy profi szakembert kérjünk fel, aki pár tízezer forintért megcsinálja nekünk a munkát. Egy jó szakit arról ismerhetünk fel, hogy profi bútorjavító szerszámokkal kezd neki a munkának. Például, egy állítható villáskulcs segít abban, hogy a csavarozást megfelelően el tudják végezni, és szakszerűen.Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901