Minőségi kanapék apró szépséghibával

Minőségi kanapék apró szépséghibával

Gyártás során előfordulhat, hogy néhány bútordarab nem lesz olyan, mint a többi. Például egy-két árnyalattal sötétebb vagy világosabb lesz a színe, esetleg a szöveten keletkeznek kisebb méretű eltérések, amik szabad szemmel szinte nem is láthatók, de a minőségellenőrzések alkalmával nem maradnak észrevétlenek. 


A legfontosabb, amit vásárlóként tudnia kell, hogy egy szépséghibás kanapé használata ugyanakkora örömet nyújt, mint a teljes értékű darabok. Csupán annyi a különbség, hogy a kinézete nem felel meg maradéktalanul az előírásoknak, terveknek. Mi nem vetjük meg az értékcsökkentett ülőgarnitúrák értékesítését, hiszen tudjuk, hogy az apró eltérések, hibák ellenére maximálisan ki tudják elégíteni a felhasználók igényeit.


A szépséghibás kanapékat másodosztályú kategóriába soroljuk, hogy a vásárlóink tisztában legyenek azzal, milyen termékekről van szó, és saját belátásuk szerint döntsenek a vásárlásról. Az esetek döntő többségében pozitív visszajelzéseket kapunk, és azt látjuk, hogy a vásárlóinkat egyáltalán nem zavarja, ha van egy apró karcolás a bútor hátoldalán, vagy egy kis kopás, amit csak akkor látnak, ha kb. 10 cm távolságból vizslatják a textilborítást. Sokszor előfordul, hogy amikor megmutatjuk a hibát, akkor csak legyintenek, és mosolyognak örömükben, hogy végre találtak egy megfelelő kanapét, ami még olcsó is. 


A másodosztályúnak kikiáltott termékeiket ugyanis kedvezményes áron kínáljuk, ezzel kárpótolva a vásárlóinkat. Ha tehát épp az ideális ülőgarnitúrát keresi, de úgy tűnik hiába, mert vagy a kinézete nem tetszik, vagy az árával nem tud megbarátkozni, akkor érdemes szemügyre vennie a szépséghibás kanapékat is.


A kérdéseivel bátran felkeresheti az ügyfélszolgálatunkat, a munkatársaink készségesen a rendelkezésre állnak. Sőt, ha meg szeretné tekinteni élőben is a kiszemelt bútordarabokat, akkor arra is lehetősége nyílik, csupán annyi teendője van, hogy jelzi a szándékát felénk. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy megtalálja a tökéletes ülőalkalmatosságot, még akkor is, ha az egy szépséghibás kanapé.


Vannak vevők, akiknek nem lenne megfelelő egy szépséghibás kanapé. Nos, nekik tudjuk ajánalni a luxus ülőgarnitúrákat!


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901