2016. 04. 05.

Miért csak bejelentkezés útján vagyunk látogathatóak?

Alapvetően egy nagykereskedés vagyunk, ahol egymást érik a teherautók: hol lepakolnak, hol viszik a többi kereskedésbe a bútorokat. Közben ezeket a kanapékat, ülőgarnitúrákat, franciaágyakat, szekrénysorokat nekünk el is kell rendezni, ki kell, vagy be kell csomagolni őket. Illetve foglalkoznunk kell a kiskereskedők képviselőivel is.

kanape.net, és az egész bútorvállalkozásunknak csak egy része a magánvásárlói kör. Nagy becsben tartjuk őket is, hiszen nem tettük volna lehetővé, ha nem így lenne, hogy napi 2-3 órán keresztül ők is válogathassanak a kínálatunkból.

És sajnos ez azt is eredményezi, hogy nem tudjuk frissíteni úgy a kínálatunkat a honlapon, ahogy a raktárunk áll. Ez óriási többlet munka lenne, ami egy egész embert kívánna, akinek bérét bele kellene építeni a bútorok árába, de árakat meg nem akarunk emelni. Ezért tájékoztató jellegű a kínálatunk, tessék kijönni és megnézni! Ezt kérjük telefonon is, és mindenhol.

Olyan bútorüzlet nincs, ami ekkora kínálattal rendelkezne, mindig nyitva is lenne, ilyen jó árakon lennének bútorai és a kínálatot folyamatosan frissítik is. Tehát kompromisszumok vannak a mi nálunk vásárlásban is. Mi nem az ár-érték arányban találtuk meg ezt, hanem a
nyitvatartásban és a készletek frissítésében.

Kommentek
Komment írása
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom