2016. 11. 18.

Luxusülőgarnitúrák elérhető áron

Egy-két héten belül érkeznek hozzánk a prémiumkategóriás, luxusülőgarnitúrák, amik relaxációs funkciójukkal igencsak magasra teszik a mércét. Az áruk, közel a piaci ár fele, bár nyilván kicsit drágább, mint a legolcsóbb kanapénk...

Összeült a kanape.net vezetősége, hogy megvitassuk a kínálatunkat. Néztük, hogy mi hiányzik még, és akkor jöttünk rá, hogy az igazán felsőkategóriás, luxusnak számító kanapék, ülőgarnitúrák nem találhatóak meg nálunk. 

Megnéztük gyorsan a piaci árat, és rögtön láttuk, hogy az ilyen ülőgarnitúrák, bútorok nem ritkán 800.000 - 1.000.000 Ft-nál találhatóak meg. Első kérdésünk, hogy ki fog ennyiért megvenni egy ülőgarnitúrát? Nyilván nem adhatjuk 1 millió forintért őket... Vakargattuk a fejünket és megtaláltuk a megoldást!

Amiket mi kínálunk, egyelőre csak két 3-2-1 ülőgarnitúra család. Luxusminőség: bivalybőr anyagból, relaxációs funkciókkal és nagyon elegáns megjelenéssel. 
Ilyen jó áron, ilyen bútort máshol nem kap! 499.000 Ft lesz a Buffalo I. és II. is. A kereskedők is ennyiért fogják tőlünk megkapni, és nem csodálkoznánk, ha minimum 800.000 Ft-ért jelennének meg a belpesti és budai bemutatótermekben, csili-vili környezetben.

Sajnos még várniuk kell a megérkezésükig minimum egy, de lehet kettő hetet (hírt adunk róla időben!), addig is képen mutatjuk be őket.Kommentek
Komment írása
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom