Kanapévásárlási rémtörténet kering a Facebookon
2017. 01. 16.

Kanapévásárlási rémtörténet kering a Facebookon

Nem mutatjuk meg a posztot, mert a versenyhivatalnál a végén még feljelentenek minket, hogy a konkurenciát szidjuk, inkább a tanulságokat írjuk csak le.

Több, mint 500 megosztás, rengeteg lájk és hatalmas panaszáradat jellemzi az egyik jól csengő bútorüzletről szóló Facebook bejegyzést, amit egy elégedetlen vásárlójuk tett közzé, de hamar kiderült, hogy nincs egyedül a csalódottságában. Ismét bebizonyosodott, hogy kanapét vásárolni nem egyszerű: átverés a köbön, ráadásul még nem is olcsó.

Leszögezzük, hogy mi sem vagyunk hibátlanok, nálunk is hibázhat néha gyártó/rakodó/összeszerelő, DE mi mindig, mindenkinek megoldjuk a problémáját baj esetén és arra törekszünk, hogy a végén jó szájízzel váljunk el a vásárlótól, álmai kanapéját vigye haza és használja sokáig.

A történet lényege, hogy összeragózták a kárpitot, a bőr megvan rajta gyűrődve, az előzetes mérete nem stimmel, a csavarok sem számban, sem milyenségben nem stimmeltek, a szövet is felhullamásodott és persze brutális késéssel szállították ki. Az átvételkor aláirattak egy papírt, hogy minden rendben van a bútorral, viszlát.

A történt nem áll itt meg: a megkárosított vásárlót perrel fenyegették meg, hogyha nem veszi le a bejegyzését, akkor hitelrontásért feljelentik. Ő persze leveszi, nem akar magának nyűgöt, de a fogyasztóvédelemhez fordul.

Tanulság? Csak úgy vásároljunk bútort, kanapét, hogy előtte megnézzük élőben. Nálunk például 600 darab van azonnal elvihetően, és nem viszünk ki másikat, nem piszkoljuk széjjel, mi szereljük össze, mert csak így adunk rá garanciát. Csak az összeszerelés után iratjuk alá az átvételi elismervényt...

Mindenkinek kívánunk korrekt, csalódás- és problémamentes vásárlást! Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő bútort, kanapét.

Kommentek
Komment írása
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom