Kanapévásárlási rémtörténet kering a Facebookon

Kanapévásárlási rémtörténet kering a Facebookon

Nem mutatjuk meg a posztot, mert a versenyhivatalnál a végén még feljelentenek minket, hogy a konkurenciát szidjuk, inkább a tanulságokat írjuk csak le.

Több, mint 500 megosztás, rengeteg lájk és hatalmas panaszáradat jellemzi az egyik jól csengő bútorüzletről szóló Facebook bejegyzést, amit egy elégedetlen vásárlójuk tett közzé, de hamar kiderült, hogy nincs egyedül a csalódottságában. Ismét bebizonyosodott, hogy kanapét vásárolni nem egyszerű: átverés a köbön, ráadásul még nem is olcsó.

Leszögezzük, hogy mi sem vagyunk hibátlanok, nálunk is hibázhat néha gyártó/rakodó/összeszerelő, DE mi mindig, mindenkinek megoldjuk a problémáját baj esetén és arra törekszünk, hogy a végén jó szájízzel váljunk el a vásárlótól, álmai kanapéját vigye haza és használja sokáig.

A történet lényege, hogy összeragózták a kárpitot, a bőr megvan rajta gyűrődve, az előzetes mérete nem stimmel, a csavarok sem számban, sem milyenségben nem stimmeltek, a szövet is felhullamásodott és persze brutális késéssel szállították ki. Az átvételkor aláirattak egy papírt, hogy minden rendben van a bútorral, viszlát.

A történt nem áll itt meg: a megkárosított vásárlót perrel fenyegették meg, hogyha nem veszi le a bejegyzését, akkor hitelrontásért feljelentik. Ő persze leveszi, nem akar magának nyűgöt, de a fogyasztóvédelemhez fordul.

Tanulság? Csak úgy vásároljunk bútort, kanapét, hogy előtte megnézzük élőben. Nálunk például 600 darab van azonnal elvihetően, és nem viszünk ki másikat, nem piszkoljuk széjjel, mi szereljük össze, mert csak így adunk rá garanciát. Csak az összeszerelés után iratjuk alá az átvételi elismervényt...

Mindenkinek kívánunk korrekt, csalódás- és problémamentes vásárlást! Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő bútort, kanapét.


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901