Kanapé mindenki örömére
2017. 08. 04.

Kanapé mindenki örömére

Megkockáztatjuk kijelenteni, hogy az elmúlt, több mint 5 év alatt több ezer bútort adtunk el, javarészt sarokkanapékat, ülőgarnitúrákat, vagy éppen sima kanapét. Számunkra az a fontos, hogy örömet szerezzünk a vásárlóinknak, hogy elégedetten távozzon mindenki, majd mindig örömmel gondoljon ránk, miközben otthonában a kanapéján ül.

A bútorokkal együtt mi is jelen vagyunk az ügyfeleink otthonában, így nem mindegy, hogy milyen üzleti kapcsolat alakul ki közöttünk. A Vevő számunkra elsődleges és akkor is igaza van, amikor idegesítő, illetve amikor nincs igaza. Mosolygunk, kedvesek vagyunk, hiszen megtisztelnek minket a vásárlással, az érdeklődéssel. Ezért mindenki felé a legnagyobb tisztelettel fordulunk.

Bizalomról van szó, hiszen nem 1-2 ezer forintos tételről van szó, ráadásul időnk jelentős részében látjuk, használjuk, érezzük az adott bútort. Ezért is mondjuk, hogy olyan, minth mi is beköltöznénk... Tehát ehhez kell a kölcsönös bizalom, ha ez nincs meg, akkor nincs kapcsolat.

Mindig izgulunk mi is, hogy nehogy bármiféle probléma felmerüljön, akár önhibánkon kívül, mert akkor már rossz szájízzel viszik haza az emberek a bútort. Törekszünk az első pillanattól a zökkenőmentes vásárlásra.

Hisszük, hogy örömet szerezni jó és eddig mindig visszakaptuk a mi általunk nyújtott szeretetet.

Kommentek
Komment írása
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom