Hogyan válasszunk megfelelő ülőgarnitúrát, kanapét?

Természetesen, nem feltétlenül könnyű jól választani, amennyiben minőségi kanapét, vagy ülőgarnitúrát szeretnénk választani lakásunkba. Nekünk természetesen nem csupán az a célunk, hogy a vásárlóink megvegyék tőlünk a termékeinket, hanem az is, hogy ők a lehető legmagasabb fokon elégedettek legyenek. Ebből kifolyólag szeretnénk egy kis összefoglalót készíteni, ami arra lehet jó, hogy megtalálhassa azt a kanapét, amire a legnagyobb szüksége lenne.


Milyen szempontokat lehet érdemes mérlegelnünk?

Természetesen, sokféle szempont szerint lehet kanapét vagy ülőgarnitúrát választani. Az alábbiak azok, amelyek a leginkább fontosak lennének:

Alak

A kanapék általánosságban véve három fő csoportra oszthatók alak szerint: egyenes kanapé, L alakú (sarokkanapé), és U alakú kanapé. A választott darab alakja függhet attól, hogy mennyire helytakarékos a lakásunk. Amennyiben kevesebb terület áll rendelkezésre, jellemzően az egyenes kanapék számítanak a legjobb választásnak, míg az U alakú darabok impozánsabbak. Természetesen a látványon felül fontos lehet még meggondolnunk, hogy egy irodába, vagy a nappaliba szeretnénk a darabot elhelyezni.

Nagykereskedésünk jóformán az összes lehetséges alakú kanapét árusítja.

Méret

Egy fotó természetesen szolgálhat afféle "iránymutatóként" a kanapé méreteire vonatkozóan, azonban ne feledjük: a darab mindenképp el kell, hogy férjen a kijelölt helyen. Számos alkalommal volt már rá példa, hogy ügyfeleink eljöttek, hogy megnézzék a kiszemelt kanapét, és otthon jöttek csak rá, hogy nem megfelelő annak a mérete. A termékleírásainkban feltüntetett méretek általában 5-10 centiméterrel nagyobbak a valódinál, ezzel csökkentve annak az esélyét, hogy a katalógusunkat böngészve mégsem férne be a darab a nappalijába. Minden esetben mérje le a kijelölt hely méreteit, a biztonság kedvéért.

Nálunk gyakorlatilag bármilyen méretben tud vásárolni.

Szín

Egy megfelelő választásnál esszenciális lehet a kanapé színe. Mennyire illik a környezetbe? Élénkséget szeretnénk vinni bele, vagy csupán egy exkluzív bútort szeretnénk a nappaliba, a többi mellé? Érdemes lehet átgondolnunk, hogy mennyire strapabíróak ezek a kanapék, és hogy a színük mennyire tartós.

Mi több, mint száz féle színárnyalatban kínálunk kanapékat, és ülőgarnitúrákat.

Stílus

Modern, vagy klasszikus kivitelű kanapé? Sokszor talán ez a legelső kérdés, már a szín, vagy a méret előtt. Az igazság az, hogy ez nagyon szubjektív, mindenkinek más az igénye. Egy régiesebb környezetben kifejezetten jól mutathat egy exkluzív kivitelű darab, míg egy modern nappaliba különlegességet vihet egy picit régiesebb.

Gyakorlatilag bármilyen stílusú kanapét tudunk Önnek kínálni.

Ágyazhatóság

Bizony nem mindegy, hogy egy kanapé ágyazható-e vagy sem. Habár vannak kifejezetten puha kivitelű darabjaink is, úgy gondoljuk, hogy állandó, alvási célokra jobb lehet egy hagyományos ágy. Ennek ellenére, rengeteg alkalommal jó szolgálatot tehet egy ágyazható kanapé, amennyiben a vendégeinket kellene elszállásolni valahová.

Tárolási funkció

Rengeteg kanapé kifejezetten praktikus választás lehet, amennyiben valamilyen tárolási feladatot szeretnénk ellátni. Ez jellemzően ágynemű szokott lenni, de lehet igazából bármi: ez a tulajdonság nagyon praktikus lehet, amennyiben kisebb lakásunk lenne.

Relaxáció

Egy kanapé mi másra jó, ha nem relaxálásra? Gondolhatnánk elsőre. Természetesen, mindegyik alkalmas lehet arra, hogy kényelmesen bele huppanjunk, és egy picit pihenjünk, azonban a relax funkciós kanapék erre a legjobbak. Ezek jellemzően dönthető támlával rendelkeznek.

Frissen érkezett termékeink

Frissen érkezett

Csapj le a legújabb és legjobb lehetőségekre, már más előtt! Tovább

Prémium minőségű német import kanapéáink, első kézből!

Német import

Kiváló, prémium import terémkeink Németországból érkezve! Tovább

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901