A kanapé és ülőgarnitúra anyagai

Tisztelt vásárlónk! Ezen az oldalon nyújtunk segítséget a leendő kanapéja anyagának kiválasztásában. Bármi kérdése van, hívja a +36 20 392 2901 telefonszámot, ahol profi, felkészült munkatársunk segít.


Bőr Ülőgarnitúra, Kanapé

Ősi, természetes anyag, amely végig kíséri az emberiség történetét, a természet ajándéka. A kanapégyártás legjellemzőbb kárpitja a marha és bivalybőr, különleges tulajdonságokkal bír. Tartós, nem kopik egykönnyen, bírja a vizet, tisztítani egyszerű (ne felejtsük el néha kiporszívózni), finom ”szagú” és egy kicsit drágább. Sokaknak új információ, hogy a bőrt minden esetben festik a gyártás során, ha mást nem, egy védőréteget biztosan kap.

Meghálálja az ápolást: nem akármivel, csak direkt az erre a célra forgalmazott ápolószerekkel lehet tisztítani, és oldószereket semmi esetre se használjunk! Ne tartsuk nedves, hideg helyen, védjük a naptól, ne súroljuk erősen, ne hagyjuk sokáig szennyezett állapotban.

Plüss Ülőgarnitúra, Kanapé

Különböző sodrási technikával készül, így sűrűbb és ritkább szövet az eredmény az egy négyzetcentiméterre eső keresztpont számának függvényében. Fény felé tartva ezt a tulajdonságot könnyen ellenőrizhetjük. Anyaga finom tapintású, nagyon kellemes, selymes, könnyedén tisztítható (bármivel, de legjobb pl. Pronto vizes alapú habbal). Általában olcsóbb kategóriájú kanapék készítéséhez használják. Színskálája szinte végtelen.

Textilbőr Ülőgarnitúra, Kanapé

A mai textilbőr már nem a régi műbőr, egész más technológiával készül, minősége a legjobb anyagokkal vetekszik. Szinte minden paramétere megegyezik a bőrével, talán csak az illata nem olyan, sok esetben kellemesebb. Tisztítását szinte bármivel végezhetjük, pl. általános tisztító spray-vel vagy nedves szivaccsal. A lényeg, hogy nedves pucolás után töröljük szárazra. Előnyei a bőrrel szemben, hogy sokkal nagyobb a színválaszték, a víztől nem megy tönkre, sokkal kevésbé kopik és átveszi a szoba hőmérsékletét.

Zsákszövet Ülőgarnitúra, Kanapé

Relatíve drága, de rendkívül tartós, erős, szinte sosem kopik el. A kanapék lehetséges anyagai közül a legkarakteresebb, a modern ülőgarnitúrák legtrendibb anyaga, nagyon divatos manapság más szövettel kombinálva is. Mindenhogyan tisztítható, kézzel, géppel, nedvesen vagy száradó habbal egyaránt, vagy egyszerűen kefével. Durva, de mégis finom és rugalmas, teflont is tartalmaz, ettől még kopásállóbb. Rengeteg színből készül, talán a legkedveltebb kárpit-anyag.

Zsenília Ülőgarnitúra, Kanapé

Hosszú élettantartamú kanapé-szövet, sok színben és mintával, különböző vastagsággal. Érdes tapintású, jó minőségű anyag, mutatós, magas esztétikai élményt nyújtó, értékes kárpit. Mutatóit a szövés sűrűsége, a szálak vastagsága és az elkészítés módszere alapján állapíthatjuk meg. A bordázott felület miatt erős, strapabíró, hosszú ideig használható, nem kell ötévente lecserélni. Tisztítását a hagyományos módszerek mellett géppel is végezhetjük, nagy szín és mintázatválasztékkal kapható. Az ára közepes, jó ár-érték aránnyal. Közkedvelt a kombinált anyagú kanapék esetében is.

Frissen érkezett termékeink

Frissen érkezett

Csapj le a legújabb és legjobb lehetőségekre, már más előtt! Tovább

Prémium minőségű német import kanapéáink, első kézből!

Német import

Kiváló, prémium import terémkeink Németországból érkezve! Tovább

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901