Bemutatkoznak az örök klasszikus fenyő bútorok

Bemutatkoznak az örök klasszikus fenyő bútorok

A fa bútor, készüljön bármilyen típusú fából, soha nem fog kimenni a divatból, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a mai napig a fa a legnépszerűbb és leggyakoribb alapanyag a bútorkészítés során.

Ha szívesen gazdagítaná otthonát néhány fa bútorral, de fontos Ön számára, hogy a tartóssága mellett a választott bútor egyben pénztárcáját se terhelje meg túlzottan, a fenyő bútorok bizonyulnak majd ideális választásnak Ön számára.


Bár a fa bútorok jellemzően drágábbak, mint forgácslap társaik, a fenyő bútorok kiemelkedően jó ár-érték arányt képviselnek. És amellett, hogy rendelkeznek a fa bútorok valamennyi előnyével, kedvező áron vásárolhatók meg.

A fenyő bútorok rendkívül tartósak, így vásárlásukkal hosszú távú befektetést tehet.
Az alapanyagukként szolgáló fenyő (legtöbb esetben borovi fenyő) a legváltozatosabb égjajlati viszonyok között is megél, ezt a szívósságát pedig a belőle készült bútorokba is átörökíti, melyek akár hosszú évtizedeken át is bírják a mindennapi használatot. A fenyő erezete határozott vonalakból áll, melyekkel minden egyes bútor egyedi mintázatú. Éppen ezért a fenyő bútorokat ritkán szokták lefesteni, a legtöbbször csak különböző árnyalatú pácokat kapnak.

A fenyő bútorok tartósságuk és kedvező áruknak köszönhetően tökéletesek nyaralókba, gyermekszobákba, vagy akár gyermektáborokba, óvodákba, kollégiumokba is. Kezelésük és tisztításuk a legtöbbször kényelmesebb és egyszerűbb, mint a bútorlapból készült bútoroké, a port ugyanis szinte egyáltalán nem vonzzák.A fenyő ágyak kifejezetten ideálisak azoknak, akik különböző por és pollen allergiával küzdenek. Mivel ezek az ágyak nem rendelkeznek saját szövetrésszel, hanem külön matrac helyezhető rájuk, tisztításuk könnyebb, a poratkák és egyéb allergének nem tudnak beférkőzni az ágy rejtett zugaiba, hiszen az voltaképpen nem is rendelkezik ilyesmivel.A fenyő bútorok a lakás bármely helyiségében jól mutatnak és tökéletesen vegyíthetők más bútordarabokkal is.

A megfelelő kiegészítőkkel egyaránt nyújthatnak modern és rusztikus hatást, tulajdonosuk ízléséhez igazodva.


A fa bútorok természetességet, barátságos, meleg hangulatot kölcsönöznek a lakás bármely terének.


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901