A vevőnek mindig igaza van

A vevőnek mindig igaza van

Pláne kanapévásárláskor. Leírjuk azon vevői hozzáállást, amit nem szeretünk, csak eltűrünk és próbálunk hozzá jó pofát vágni. Szerencsére a többség nagyon értelmes és intelligens, de "érdekes" emberek mindenhol és mindig vannak.

A kedvencünk: megrendeli a kanapét - leszállítjuk - nem tetszik otthon - visszahozza és kéri a pénzt. Persze, visszaadjuk neki... Kérdésünk: ha bemegy a boltba, vesz egy kiló kenyeret, másnap visszaviszi, akkor visszaadják a pénzt?

Akkor jön, amikor csak gondolja: vagy nem is jelentkezik be telefonon, vagy bejelentkezik, de +/- 1 órával később jön. Pont, amikor éppen még pakoljuk a raktárat, vagy kiszolgálunk kereskedőket... Persze, ilyenkor is foglalkozunk ugyanúgy az illetővel.

Okoskodó: szerencsére elég ritka jelenség, de előfordul. Eljön, kioszt minket a kanapékról, az árakról, meg úgy mindenről általánosságban, aztán elmegy vásárlás nélkül... Lehet egy bútorkereskedést kellene az ilyennek nyitnia :)

A legtöbbet előforduló - bár ez nem idegesítő, hanem természetes: keresi a honlapon található kínálatot, hiába tüntetjük fel, hogy nincs mindig minden. 

Persze, az értelmesebbje azonnal megérti, hogy 600 darabos, azonnal vihető készlet mindig változik és a honlapot nem tudjuk olyan ütemben frissíteni, de van, akinek pont olyan kell, mint a képen, olyan színben és anyagban.

A lényeg, hogy nálunk a vevőnek mindig igaza van. Próbálunk mindenki kedvére járni, hogy egy igazán jó és szép kanapéval gazdagodhasson!


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901