2016. 12. 04.

A vevőnek mindig igaza van

Pláne kanapévásárláskor. Leírjuk azon vevői hozzáállást, amit nem szeretünk, csak eltűrünk és próbálunk hozzá jó pofát vágni. Szerencsére a többség nagyon értelmes és intelligens, de "érdekes" emberek mindenhol és mindig vannak.

A kedvencünk: megrendeli a kanapét - leszállítjuk - nem tetszik otthon - visszahozza és kéri a pénzt. Persze, visszaadjuk neki... Kérdésünk: ha bemegy a boltba, vesz egy kiló kenyeret, másnap visszaviszi, akkor visszaadják a pénzt?

Akkor jön, amikor csak gondolja: vagy nem is jelentkezik be telefonon, vagy bejelentkezik, de +/- 1 órával később jön. Pont, amikor éppen még pakoljuk a raktárat, vagy kiszolgálunk kereskedőket... Persze, ilyenkor is foglalkozunk ugyanúgy az illetővel.

Okoskodó: szerencsére elég ritka jelenség, de előfordul. Eljön, kioszt minket a kanapékról, az árakról, meg úgy mindenről általánosságban, aztán elmegy vásárlás nélkül... Lehet egy bútorkereskedést kellene az ilyennek nyitnia :)

A legtöbbet előforduló - bár ez nem idegesítő, hanem természetes: keresi a honlapon található kínálatot, hiába tüntetjük fel, hogy nincs mindig minden. 

Persze, az értelmesebbje azonnal megérti, hogy 600 darabos, azonnal vihető készlet mindig változik és a honlapot nem tudjuk olyan ütemben frissíteni, de van, akinek pont olyan kell, mint a képen, olyan színben és anyagban.

A lényeg, hogy nálunk a vevőnek mindig igaza van. Próbálunk mindenki kedvére járni, hogy egy igazán jó és szép kanapéval gazdagodhasson!
Kommentek
Komment írása
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom