A sarok ülőgarnitúra nemcsak helytakarékosságban verhetetlen!

A sarok ülőgarnitúra nemcsak helytakarékosságban verhetetlen!

A sarok ülőgarnitúra helytakarékos választás. Úgy spórolhat nem kevés szabad területet, hogy közben nem áldozza fel a kényelmet. Hiszen kár lenne tagadni, hogyha ülőhelyet keres otthonában, akkor bár fontos az esztétikum és az elhelyezés, a leglényegesebb mégiscsak a nagyfokú komfort, ami átöleli, megnyugtatja és pihenésre csábítja. Tehát ha gazdaságosan akar választani, már ami a rendelkezésre álló területet illeti, akkor nem is érdemes tovább keresgélnie.

Azért olyan hangsúlyos, hogy mindezért cserébe nem kell kényelmetlenségeket elviselnie, mert nyilván léteznek olyan variációk is, amik bár bezsúfolhatóak nagyjából bárhova, de túlzott komforttal nem is szolgálnak. Márpedig az ülőgarnitúra elsődleges célja: a kényelem maradéktalan biztosítása, önnek, családtagjainak, barátainak, mindazoknak, akiket hellyel kíván kínálni közvetlen környezetében.

Tény és való, hogy a sarkok általában kihasználatlanok. Persze, ha nappalija vagy hálója szellős, van hova pakolni a bútorokat, akkor ez nem is annyira érdekes információ (bár esztétikus lakberendezési megoldásként ebben az esetben is megfontolásra érdemes lehet), de ha hely szűkében áll és minden felszabadított centiméter ajándék, akkor nem is kérdés, hogy ez a modell éppen tökéletes döntés.

Fentebb már zárójelben megemlítettük, hogy azért nem ildomos megfeledkezni arról a pozitívumról sem, amit ez a konstrukció megjelenésében kínál. Nehezen leírható, mégis érzékelhető meghittséget és harmóniát közvetít, pusztán annak köszönhetően, hogy a sarok ölelésével átérhető közeget fog össze. Tehát az is előfordulhat, hogy önt azért csábítja ez a típus, mert egyszerűen vonzódik karakteres, mégis kedves megjelenéséhez és persze a benne elterülő, bútortestet öltő kényelemhez.


A sarok ülőgarnitúra nonstop pihenésre hívja!


Ez az a garnitúra, ami megjelenésének minden egyes részletével pihenésre, kikapcsolódásra csábítja. Ahogy ezt tapasztalhatja vendégeinél is, akiket szinte biztos, hogy nem kell hellyel kínálnia - rátalálnak ők rögtön a lényegre. Erre képes egy jól megválasztott, környezetéhez és ízléséhez passzoló bútor: pozitív, összhangot rezegtető légkört teremt, amiben ajándék nap mint nap „fürdőzni”.


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901