A műbőr kanapé az időtállóság megtestesítője

A műbőr kanapé az időtállóság megtestesítője

A nappali berendezése során különösen fontos, hogy a bútorok ne csak szépek és kényelmesek legyenek, hanem időtállók is. Ha fellapozza az évekkel ezelőtt megjelenő lakberendezési magazinokat, akkor hamar észreveheti, hogy a műbőr kanapé mekkora divat volt. Mit lát a mostani magazinokban? Műbőr kanapét. Ez nem véletlen, a bőr, illetve a bőrhatású anyagok egyszerűen nem tudnak feledésbe merülni.


A magyarázat egyértelműen abban rejlik, hogy sok olyan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amiknek más kárpitok híján vannak.


Először is a műbőrrel bevont kanapé stílusos, egyedi hatást kelt.


Jóformán mindegy, hogy milyen színekkel, formákkal kombináljuk, ha ízlésesen válogatjuk össze a lakótérbe kerülő tárgyakat, akkor különleges hangulatot teremthetünk. Kedveli az élénk színeket, amik egy cseppnyi vadsággal, nyers erővel töltik meg a nappalit?


Akkor a luxus kanapét tökéletesen be tudja illeszteni ebbe a környezetbe. Ugyanígy, ha inkább a pasztell színeket részesíti előnyben, amik lágysággal, finom nőiességgel fűszerezik meg a belső teret, akkor is remek választás a műbőr ülőalkalmatosság. A dekoratív kinézet persze csak az érem egyik oldala, hiszen egy kanapét nem csak azért veszünk, hogy nézegessük, és közben gyönyörködjünk benne. Az időtállóság tekintetében az is egy lényeges kérdés, hogy egy műbőr kanapé mennyire tartós?


Hány évet bír ki úgy, hogy közben nem kopik meg, nem szakad ki? Ezzel kapcsolatban csak a tapasztalatokra tudunk alapozni, azok pedig azt mutatják, hogy a műbőr bevonat szinte elnyűhetetlen. Akkor is ellenáll az igénybevétel során keletkező erőhatásoknak, ha napjában többször is használat alá kerül. Ha nem csak ülésre vagy délutáni heverészésre használja, hanem éjszaka azon alszik. Ez esetben nagy meglepetésben lehet része - persze csak pozitív értelemben. Az általunk kínált ülőgarnitúrák ugyanis komfortos alvóhelyként is jól funkcionálnak. Bátran vegye szemügyre az elérhető árukészletet, merüljön el a különleges formatervezéssel bíró ülőalkalmatosságok között!


Habár a műbőr kanapé nagyon igényes, azért időnként tisztítani is kell. Erre tud kiváló megoldást nyújtani a haztartasigepek.net profi áruháza.


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Visszahívás kérése!
+36 20 392 2901