2016. 03. 22.

A legolcsóbb kanapé megvásárlásáról itt olvashat

Megnyugtatjuk a minket, hamis vádak alapján feljelentőket, hogy nem magunkról szól ez a blogbejegyzés, hanem egy általában az olcsó, legolcsóbb kanapék megvásárlásának módjáról. A tisztelt vásárlókat érdekli, hogyan tudnak legolcsóbban kanapéhoz, ülőgarnitúrához jutni, mi pedig segítünk nekik tippjeinkkel.

1. A legolcsóbb kanapé a legrosszabb választás!? Nem minden esetben, de többnyire igen. Hogy miért? Lehet van (sőt, biztos) nálunk is olcsóbb üzlet, ahol látszólag olcsóbbak a kanapék, de ha megvesszük és használjuk őket egy-két évet, akkor hamar ráfázhatunk. Nem attól lesz valami a legolcsóbb, hogy a legalacsonyabb az ára.

2. Attól legolcsóbb valami, hogy ár/érték arányban a legjobb! Azaz azonos funkciójú, minőségű és anyagú kanapékat kell összehasonlítani. Nem lehet egy trabantot egy mercedessel összehasonlítani! Lehet előbbi a legolcsóbb autó, de vajon jó az nekünk?

3. Nem árulunk el nagy titkot: idő és türelem. Ez a nyitja a jó vásárlásnak, hogy jó üzletet tudjunk csinálni. A mi üzletünk esetében ez csak annyiban módosul, hogy nem biztos, hogy amit kinéz nálunk egyik nap, a másik nap is raktáron lesz, mert egymást érik a kamionok és a kanapékereskedés gyorsan zajlik. Azt javasoljuk azonban mégis, hogy sok helyen nézzenek szét, aztán jöjjenek el hozzánk, amikor már mindenhol voltak és úgy döntsenek! Ha tetszik valamelyik bútor, ülőgarnitúra nálunk, akkor megveszi, ha nem, akkor visszamegy másik boltba.

4. Csekkoljuk le fórumokban, egyéb felületeken az adott bútorüzletet, ahonnan venni szeretnénk. Azt válasszuk, amiről van személyes tapasztalatunk, amit megbízható ember ajánlott, még akkor is, ha drágábbnak tűnik, mint más, de ismeretlen üzlet. Lehet, hogy átverés… (itt olvashat az átverésekről.)

Köszönjük olvasóinknak, érdeklődőinknek, hogy nyomon követnek minket! Sikeres kanapévásárlást kívánunk!

Kommentek
Komment írása
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom