Vásároljon kanapét, akár 0Ft önerővel!
2017. 05. 24.

Vásároljon kanapét, akár 0Ft önerővel!
Részletfizetés ráfizetés nélkül - nálunk lehetséges. 2017 június 12-étől induló hitel lehetőségünkkel bármilyen bútor az Öné lehet! Kanapé, ülőgarnitúra, franciaágy, szekrénysor, étkező hitelre. Kisegítjük Önt a vásárlásban.

Különböző konstrukciókkal készülünk: ezek futamidőben (részletfizetés időtartama és az egyes részletek nagysága), szükséges önerő mértékében stb. eltérőek lesznek. Könnyen ki tudja választani az Önnek és családjának legmegfelelőbbet, hogy meg tudják vásárolni a kinézett bútort, akkor is, ha nem áll rendelkezésükre a teljes összeg.

Nem kívánunk senkit sem átverni, hitelválságba sodorni, ezért külön képzésben részesítettük a kollégáinkat, hogy hogyan kell teljeskörűen tájékoztatni az ügyfeleket. Nem minden hitel konstrukció lesz kamatmentes, de a Cetelem Bankkal a legelőnyösebb szerződés megkötésére törekedtünk, ami főleg a vásárlók szempontjából előnyös. Nekünk Önök számítanak, nem a profit. Nem tervezünk apróbetűs részekkel, gyors döntési helyzetekkel trükközni. Szeretnénk, ha mindenki megelégedne a vásárláskor. Az elmúlt években ezt már bizonyítottuk.

A hitel lehetőség az összes bútorunkra (kanapé, ülőgarnitúra, franciaágy, szekrénysor, étkező) érvényes lesz. Mind a 600, azonnal elvihető bútorra kiterjesztjük ezt a lehetőséget.

Kommentek
Komment írása
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom