Vásároljon kanapét, akár 0Ft önerővel!

Vásároljon kanapét, akár 0Ft önerővel!

Részletfizetés ráfizetés nélkül - nálunk lehetséges. 2017 június 12-étől induló hitel lehetőségünkkel bármilyen bútor az Öné lehet! Kanapé, ülőgarnitúra, franciaágy, szekrénysor, étkező hitelre. Kisegítjük Önt a vásárlásban.

Különböző konstrukciókkal készülünk: ezek futamidőben (részletfizetés időtartama és az egyes részletek nagysága), szükséges önerő mértékében stb. eltérőek lesznek. Könnyen ki tudja választani az Önnek és családjának legmegfelelőbbet, hogy meg tudják vásárolni a kinézett bútort, akkor is, ha nem áll rendelkezésükre a teljes összeg.

Nem kívánunk senkit sem átverni, hitelválságba sodorni, ezért külön képzésben részesítettük a kollégáinkat, hogy hogyan kell teljeskörűen tájékoztatni az ügyfeleket. Nem minden hitel konstrukció lesz kamatmentes, de a Cetelem Bankkal a legelőnyösebb szerződés megkötésére törekedtünk, ami főleg a vásárlók szempontjából előnyös. Nekünk Önök számítanak, nem a profit. Nem tervezünk apróbetűs részekkel, gyors döntési helyzetekkel trükközni. Szeretnénk, ha mindenki megelégedne a vásárláskor. Az elmúlt években ezt már bizonyítottuk.

A hitel lehetőség az összes bútorunkra (kanapé, ülőgarnitúra, franciaágy, szekrénysor, étkező) érvényes lesz. Mind a 600, azonnal elvihető bútorra kiterjesztjük ezt a lehetőséget.


Címkék:
Kiemelt termékeink közül

Üzenetküldés

Tudunk esetleg valamiben segíteni neked?


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33