Velence sarok kanapé

240 000 Ft -tól
Rendelhető termék
Leírás

Velence sarok kanapé, közepes méretű, kellemes vonalvezetésű, praktikus ülőgarnitúra, ami a köztes méretével pont az önök által keresett darab! Szélessége csupán 260cm, amely pont a két legtöbbet keresett méret között van, így ezt a méretet is lefedjük különleges méretmódosítás nélkül. Ülőfelülete hullámrugós és hideg habos kombinált, hogy a megszokottnál is puhább és kényelmesebb legyen. Előrenyúló ottománja alatt ágyneműtartót rejt, mely elölről nyitható és tágas pakoló területtel ad. Az ülőrésze alatt pedig ágygépes szerkezettel szerelt fekvő felületet, hogy így váljon ágyazhatóvá. A kanapé rendelhető tetszőleges szín és anyag választékban, akár jobbos vagy balos kialakításban is. Ha tetszik kanapénk és szeretne vásárolni egyet ebből a bútorból, akkor hívjon minket és Tamás segít mindenben, vagy ha tud, akkor látogasson meg minket személyesen telefonos bejelentkezés után hogy kipróbálhassa.

Méretei: 257 x 190 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 257 cm,
 - Magasság: párnákkal: 86 cm,
   párna nélkül: 72 cm
 - Mélység: 190 cm,
 - Fekvőfelület: 120 x 190 cm

 - Ülő magasság: 46 cm,
 - Ülő mélység: párnával 62 cm
  párna nélkül: 80 cm

Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
 - Tetszőlegesen variálható szín és anyagban

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Szofi franciaágy

A legnépszerűbb ágyunk, rengeteg színben (a legszebb talán a fehér).

139 000 Ft-tól
Coccoon franciaágy
189 000 Ft-tól
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom