440000 Ft

    Készletről

Az Aurora ágyazható U alakú kanapé igényes megjelenésű, frappáns darabja kereskedésünknek. Nézze csak meg ezt a remek, igényes felületi kialakítást, és ezt a megjelenést! A díszítő varrások a megjelenési eleganciát fokozzák. Nagyobb méreteiből adódóan inkább nagyobb nappalikba tudjuk javasolni. Ágyazható voltánál fogva akár vendégeink, barátaink, családtagjaink éjszakai elszállásolására alkalmas. Mivel ágyneműtartós, ezért tárolási feladatokat is remekül felhasználható. Nem hoz szégyent arra a színvonalra, amit egy olasz kanapétól várhatunk el. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor telefonáljon készletinformációval kapcsolatban! 

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós funkció
- Kattanó fejtámlák

Méretek:
-360x240x165cm

Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Balos kialakításban

Kedves Vendégeink! Csütörtökön (2021.04.08) újranyitunk és fokozott egészségügyi és higiéniai elővigyázatosság mellett várunk Titeket szeretettel raktárunkban! Addig telefonon értékesítünk!


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Aurora ágyazható U alakú kanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33