469000 Ft

    Rendelhető Készletről

Az Artiano U alakú kanapé igényes megjelenésű, pompás darabja kereskedésünknek. Nézze csak meg ezt a remek színvilágot, és ezt a frappáns, díszített felületi kialakítást! Egy ilyen darab birtokában bizonyos, hogy számíthat vendégei elismerő pillantásaira. A fejtámla állítható, és az oldalsó kartámasz is billenthető, hogy a tökéletes esztétikum, és kényelem kombinálódhasson. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is kiváló lehet. Mivel ágyneműtartós, ezért tárolási feladatokat is remekül elláthat. A darab több színben kapható, készletfüggően. Amennyiben felkeltettük a figyelmét, hívja értékesítőnket telefonon, hogy szolgálhassunk készletinformációval! Ha éppen nincs raktáron, be tudjuk szerezni Önnek. 

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható
- Ágyneműtartós
- Kattanó fejtámlák
- Kattanó könyöklő

Méretek:
- 380x250x210cm

Kivitel:
 -Hideghabos, hullámrugós kivitel

Állás:
- Jobbos kialakításban

Kedves Vendégeink! Csütörtökön (2021.04.08) újranyitunk és fokozott egészségügyi és higiéniai elővigyázatosság mellett várunk Titeket szeretettel raktárunkban! Addig telefonon értékesítünk!


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Artiano U alakú kanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33