Tahoma 3-2-1 ülőgarnitúra - Ülőgarnitúra
Német

319000 Ft

    Német Rendelhető Készletről

ELADVA - HAMAROSAN ÉRKEZIK

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

LEÍRÁS

Tahoma 3-2-1 kanapék importból érkeznek hozzánk. Kidolgozásában és anyaghasználatában mindig tökéletesek, minőségük és strapabírásuk a német prémium bútorokra jellemzően igen magas! Modern formavilágú, kattanó kartámaszos darabok.

Mind a funkció, mind mérete ezeknek a Tahoma 3-2-1 kanapénak változatosak, és mivel nem tudjuk rendelni őket, ezért csak olyan állásúval, anyagúval és funkciójukkal tudunk szolgálni amilyen éppen van raktáron. Ha tetszik a Tahoma 3-2-1 kanapé, ne habozzon, hívjon minket és kérdezze le készlet információnkat, mert heti rendszerességgel érkeznek import szállítmányok a töménytelen rendelhető bútoron kívül, így lehet pont most kaptunk belőle.

A Tahoma 3-2-1 kanapé mérete többnyire a 3-as esetén 199x89cm, a 2-es kanapé 169x89cm és a fotel pedig 99x89cm. Anyaga valódi bőr vagy esetenként textilbőr. Funkciói közé tartozik az esetenkénti ágyazhatóság, az ágyneműtartós kialakítás illetve kattanó fejtámlák. Jobbos és balos kialakításban is elérhető! Ne késlekedjen, hívjon minket bátran készlet információkért.

ADATOK:

Funkciók:
 - Kattanó kartámaszok
Méretek:
 - Szélesség: 199 - 169 - 99 cm,
 - Magasság: 103 cm,
 - Mélység: 89 cm,
 - Ülő magasság: 47 cm,
 - Ülő mélység: 55 cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület
Állás:
 - egyenes kanapé
Színek:
 - Import bútor készlet és szín illetve anyaggal kapcsolatban telefonáljanak.


Hasonló termékeink
Német
Német
Üzenetküldés

Felkeltette a Tahoma 3-2-1 ülőgarnitúra a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33