Merida sarokkanapé

Merida sarokkanapé

279 000 Ft -ért
Rendelhető termék
Leírás

A Merdia sarokkanapé igényes megjelenésű letisztultságánál, és modernségénél fogva. Ágyazható kivitelénél fogva akár vendégeink elszállásolásra is kiváló lehetőségeket nyújthat. Akár jobbos, és balos kivitelben is rendelhető termékünk, mely több színben is kapható, ebből kifolyólag kiválóan megtalálhatjuk azt a kivitelt, amire a mi nappalinknak lenne szüksége. Kattanó karral felszerelt, valamint a fejtámlái állíthatók, a kényelmi funktionalitás fokozásának érdekében. Német bútoraink színvonalát hozza eme remek darab. Amennyiben szerenté megrendelni, hívja értékesítőnket mihamarabb!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Állítható fejtámla, és kattanó karok

Méretek:
 - 270x230cm

Kivitel:
 - No-sag hullám rugós és
 - Hideg habos ülőfelület

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Színek: (képeken)
 - Több színben rendelhető

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom