219000 Ft-tól

    Rendelhető

Mintha csak neked tervezték volna ezt a kanapét, puha tapintású szövet, kényelmes ülőfelületek, széles ottomán. Ezen a kanapén kényelmesen heverészhetsz pároddal és lazíthattok zenehallgatás közben vagy tévézve, vagy jót beszélgetve. De nem csak erre jó: a barátok is kényelmesen elférnek rajta, mert mintha hívogatna, hogy kényelmesen üldögéljetek rajta és beszélgessetek akár egész éjszaka, de egy buli alkalmával is társasági élet szerves része lehet. Amikor vége a bulinak, de még nem mennének a vendégek, akkor is kiveszi a részét, hisz kényelmes és tágas ággyá alakítható, ahol 2 ember kényelmesen elfér a 140 x 213cm-es fekvőfelületén. Német partnerünk masszív, de igényes és szép kanapéjának ülőfelületei hullámrugós és hideg habos kombinált No-Sag ülései és magas kopásállóságú microfabre kárpitja a tartósságra és kényelemre lett tervezve, mely bőrhatású, de anyaga szövet. A sarok kanapé jobbra és balra is szerelhető, valamint kihúzható ülőlapja alatt tágas ágyneműtartót rejt a 254 x 208 cm-es kanapé. Ha tetszik kanapénk, amit bemutattunk neked, ne késlekedj, rendeld meg most, hívj bátran, beszélj értékesítőnkkel és gyere el, nézd meg, ha ki van állítva, vagy rendeld meg rögtön, ebben a kanapéban biztos nem csalódsz, ha ilyet keresel. Ha rendelésre megy, akkor 254700 Ft a teljes ár.

Méretei: 254x208cm

Adatok:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós változat
 - Zseb a kanapé oldalán

Méretek:
- Szélesség: 254 cm,
- Magasság: párnával 87 cm,
párna nélkül: 77 cm
- Mélység: 208 cm,
- Fekvőfelület: 140 x 213 cm

- Ülő magasság: 44 cm,
- Ülő mélység: párna nélkül: 79 cm
   párnával: 55 cm

Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület

Állás:
- Jobbos állású
- Balos állású
 - Átszerelhető

Színek: - 411/03 - 727/09 - Sötét olaj zöld (microfabre szövet)


Hasonló termékeink
Német
Német
Üzenetküldés

Felkeltette a Luzern II sarok kanapé a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33