Morc 3-1-1 ülőgarnitúra szett - Ülőgarnitúra
Német

219000 Ft

    Német Készletről

ELADVA - HAMAROSAN ÉRKEZIK

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

LEÍRÁS

A Morc 3-1-1 ülőgarnitúra szett három elemből áll: két egy férőhelyes fotelből, és egy három férőhelyes egyenes kanapéból. A darabok megjelenésüknél fogva igényesek, és hozzák az elvárható német import minőséget. Kicsit régiesebb kialakítású lábuk kifejezetten passzol a teljes vizualitásba, a kialakítás szándékos. Amennyiben szeretne egy ehhez hasonló szettet, kérjük, hívja értékesítőnket bizalommal!

ADATOK:

Méretek:
- 134x74cm 
 - 80x72cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Egyenes kialakítás és fotel


Hasonló termékeink
Német
Német
Üzenetküldés

Felkeltette a Morc 3-1-1 ülőgarnitúra szett a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33