Lightning ülőgarnitúra

409 700 Ft -ért
Rendelhető termék
Leírás

Ez a német Lightning ülőgarnitúra mindent tartalmaz, amit egy modern sarok ülőgarnitúrának tartalmaznia kell. Lemerült a telefon, tablet vagy e-book? Ezzel a sarok kanapéval ez már nem probléma! A kartámaszba épített USB töltővel pillanatok alatt újratöltheti eszközeit. A hullámrugókból és poliéterhabból készült kiváló minőségű párnák közt pillanatok alatt elfelejti a mindennapi problémákat és ön is újra feltöltődhet. Ez az ülőgarnitúra minden fajta jóval fel van szerelve, hogy az ön otthonának kis oázisa legyen. Karfákba süllyesztett csatlakozók, és kezelőszervekkel vezérelheti a kanapéba épített LED világítást, így hangulatának megfelelőre színezheti lakásást egy gombnyomással. Válassza ki kedvenc zenéjét a pihenés közben, élvezze a kanapéba épített hangrendszert, amire bluetooth-on keresztül telefonját, tablet-jét vagy erre alkalmas Tv-jét is csatlakoztathatja. Az egész család számára elegendő helyet biztosít a kb. 345 x 191 cm-es méretével, amibe még egy kb. 271 x 154 cm-es vendégágy is be van építve, ágyneműtartóval. Ezt az ülőrész előre húzásával és a háttámla ledöntésével tudjátok kinyitni.Az ülőgarnitúra tartalmazza a 3 darab nagy párnát és a két kis díszpárnát. Ne habozzon tovább és élvezze otthonában ezt a modern minden igényeknek eleget tévő kanapét!

Méretei: 345 x 191 cm

Adatok:

Funkciók:
 - RGB LED villágítás a bútor elejébe építve,
 - LED kezelőszevek a karfába süllyesztve,
 - Beépített hangszórók és erősítő a karfákban,
 - Bluetooth-os fejegység és USB töltő a pendrive csatalkozási lehetőséggel,
 - Ágyazható verzió,
 - Ágyneműtartós verzió

Méretek:
 - Szélesség: 345 cm,
 - Magasság (párnákkal/párna nélkül): 88 / 73 cm,
 - Mélység: 191 cm,

 - Ülő magasság: 44 cm,
 - Ülő mélység (párnákkal/párna nélkül): 62 / 86 cm,

Kivitel:
 - Hullámrugós felfüggesztésű NoSAG ülőfelülettel.
 - Extra puha kivitel.
 - Ágyazható és ágyneműtartós kialakításban.
 - Anyaga: szövet párnák, amihez tartozik 3 nagy párna és 2 kispárna.

Állás:
 - Jobbos állásban,
 - Balos állásban,
 - Átszerelhető

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Szofi franciaágy

A legnépszerűbb ágyunk, rengeteg színben (a legszebb talán a fehér).

139 000 Ft-tól
Coccoon franciaágy
189 000 Ft-tól
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom