Enterprise egyenes kanapé valódi bőrből - Bőr ülőgarnitúra
Német

299000 Ft

    Német Készletről

ELADVA - HAMAROSAN ÉRKEZIK

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

LEÍRÁS

Az Enterprise egyenes kanapé valódi bőrből készült, ebből adódóan frappáns, és igényes. Német termékeinkhez hasonlóan ez is kiváló minőségű darab. A kartámlák állíthatók, és a fejtámlák is, a kényelmi funkciók fokozásának érdekében. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne egy ehhez hasonló darabot, kérjük, hívja értékesítőnket bizalommal a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Állítható kartámla
 - Állítható fejtámla
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Egyenes kialakítás


Hasonló termékeink
Német
Üzenetküldés

Felkeltette a Enterprise egyenes kanapé valódi bőrből a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33