Dani valódi bőr sarok kanapé

Dani valódi bőr sarok kanapé

299 000 Ft -ért
Leírás

A Dani sarokkanapé valódi bőrből készült. Puha anyagával, és nagy süppedésével az egyik legmagasabb fokú kényelmet biztosíthatja ez a sarokkanapé a felhasználói számára. A darab ágyazható kivitelű és ágyneműtartós, ebből kifolyólag igen jó választás lehet abban az esetben, ha esetenként vendégek elszállásolása lenne a feladat. A kanapé rendelési időt figyelembe véve szállítható, ebből adódóan érdemes lenne beszélni az értékesítőnkkel telefonon. Ebben a bézs színben kapható. Német bútorainkhoz hasonlóan ez a darab is rengeteg pozitív visszajelzést hozott már üzletünknek. 

Amennyiben szeretne egy ilyen kanapét, vagy a készletinformáció érdekelné, kérjük, hívja értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós funkció

Méretek:
 - 235x165cm

Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület

Állás:
 - Jobbos kialakításban

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom