Arles Lounge U alakú kanapé

329 000 Ft -tól
Rendelhető termék
Leírás

Megérkezett az Arles Lounge U alakú kanapé hozzánk, rendelhető többféle színben és anyagban, jobbos és balos állásban. Más kialakításban is akár, kis és nagy sarok kanapéként is.Ülőfelülete hullámrugós kialakítású, rajta hideg habos szivacs réteggel , mellyel a No-SAG ülőfelületek rendelkeznek. Kompakt méreteivel belépő szintű U alak a maga 325cm szélességével, ágyazható és ágyneműtartós kialakítású, kattanó karfával, jobbos és balos állásban is rendelhető.

Képzelje el, ahogy egy nehéz nap után otthonában elheveredik az Arles Lounge U alakú kanapéján, pihen kedvesével, átbeszélik a napjukat, és így relaxálnak. Kompakt méreteivel nagyobb család is kényelmesen birtokba veheti és kihasználhatja a temérdek helyet, amit kialakítása biztosít. Ha tetszett ismertetőnk és szeretné kipróbálni ezt a kanapénkat, hívja központi telefonszámunkat, jelentkezzen be és várjuk szeretettel. Készlet információt kérjen mindig kollégáinktól. Várjuk szeretettel!

Méretei: 215x168x325cm

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat
 - Kiegészíthető fejtámlákkal

Méretek:
 - Szélesség: 325 cm,
 - Magasság: párnával 81 cm,
 - Mélység: 168 - 215 cm,
 - Fekvőfelület: 125x260 cm

 - Ülő magasság: 43 cm,
 - Ülő mélység: rögzített párnákkal: 62 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület No-SAG

Állás:
 - Jobbos állású
 - Balos állású

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Szofi franciaágy

A legnépszerűbb ágyunk, rengeteg színben (a legszebb talán a fehér).

139 000 Ft-tól
Coccoon franciaágy
189 000 Ft-tól
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom