Zöld sarokkanapék

A zöld színű sarokkanapék békésséget, nyugalmasságot vihetnek a nappalinkba. Ideális helytakarékos választás, kiváló befektetés!

Rendezés:
Név

Összesen 6
Mutass:
21

Miért a zöld sarokkanapé az ideális választás?


Természetesen minden zöld színben kapható kanapé más és más. Viszont mindegyik nyugodtságot és élénkséget visz a környezetbe. Nem hiába, hisz a zöld ennek a színe-amennyiben már eldöntöttük, hogy zöld ülőgarnitúrát szeretnénk, már jó helyen járunk.


De miért éppen sarokkanapé? Nos, számos olyan dolgot említhetünk, ami a sarok kialakítás mellett szól. Ilyen például a jó helykihasználtság, amely egy impozánssággal párosulhat. A sarok kialakítás sokkal hívogatóbb lehet a pihenésre, mint egy unalmas, egyenes felület-nincs is jobb érzés annál, mint amikor valaki elheveredik az ottománon.


Milyen színárnyalatokat tudunk biztosítani?


Kereskedésünk árukészlete egyik napról a másikra változik. Azonban az L formájú kanapéink között is rengeteg különféle színárnyalat létezik, ha zöldről beszélünk, beleértve például a sötétzöld, babérzöld, dohányzöld színeket is.


Mennyire kopásálló ez a szín?


Ez természetesen függ a választott színárnyalattól, de általában nem szokott probléma lenni az ilyen ülőgarnitúrákkal. Vannak olyan árnyalatok, amelyek jobban hajlamosak koszolódni és vannak, amelyek sokkal kevésbé. Maga az ülőgarnitúra kopásállósága a felületi kialakítástól és anyagösszetételtől is függ.

 

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33