Mustársárga kanapék

A mustársárga színárnyalatok igaz Dijoni színvilágot teremtenek otthonunkban. Nem csupán élénséget hoznak a környezetbe, hanem különlegességet is.

Rendezés:
Név

Összesen 4
Mutass:
21

Mikor lehet ideális a mustárságra színárnyalat kanapé vásárláskor?


A mustársárga kanapék az igazi élénkség sztárjai. A sárga színárnyalatú kanapék sem szégyenkeznek általában ilyen téren, azonban a mustár színvilág igazi különlegesség. Rendkívül jó választás lehet, amennyiben életet szeretnénk a környezetbe varázsolni.


Milyen színárnyalatokban kapható nálunk ez a fajta kanapé?


Hatalmas árukészletünk állandóan cserélődik, szinte napról napra. A mustársárga szín valójában egy szélesebb palettát ölel fel, vannak olyanok, amelyek a vaníliasárga vagy baracksárga színhez állnak közelebb.


Mennyire kopásálló ez a szín?


A mustársárga szín jellemzően kényesebb ilyen tekintetben, habár nem lehet igazán egységes választ adni erre a kérdésre. Amennyiben bőrből készült darabunk lenne, akkor természetesen strapabíróbb lehet az ülőgarnitúránk a kopást tekintve.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33