Fehér kanapéágyak

A fehér kanapéágyak jellemzően kiválóan passzolnak modern környezetbe. Ezen felül remek lehetőséget nyújtanak, amennyiben vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. A legjobb döntés a fehér ágyazható ülőgarnitúra!

Rendezés:
Név

Összesen 2
Mutass:
21

Mikor lehet ideális választás egy fehér kanapéágy?


Az mindenki számára ismert tény, hogy a fehér a nyugodtság színe. Ezek a kanapéink és ülőgarnitúráink jellemzően letisztultságot teremtenek a nappalinkban, ideális választást képezhetnek egy irodai vagy kicsit exkluzívabb környezetbe.

Amennyiben rendszeresen szeretnénk éjszakára vendégeket, családtagokat, barátokat elszállásolni, akkor remek választás lehet egy kanapéágyra beruháznunk. Akár felnyitható kivitelben, akár kihúzható konstrukcióban.


Milyen színárnyalatokban tudunk fehér kanapéágyakat biztosítani?


Nagykereskedelmi kínálatunkban a termékeknek jellemzően hatalmas a rotációja, heti szinten változik a kínálat. Rendszerint a legkülönfélébb színárnyalatokban kaphatók kinyitható fehér kanapék, például törtfehér, hófehér, bézsfehér, szürkésfehér árnyalatban.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33