Bézs sarokkanapé

A bézs talán a nappali legkedveltebb színe. Ugyanez igaz a sarokkanapékra is! Nézz körül kínálatunkban és találd meg azt a bézs sarok ülőgarnitúrát, ami a nappalidhoz a legjobban illik!

Rendezés:
Név

Összesen 23
Mutass:
21

Ha már sarokkanapé, akkor miért a bézs szín?


A bézs (beige) szín a nappali örök színe. Jellemzően illik a hagyományos bútorkészlethez, ami egy átlag háztartásban, nappaliban megtalálható.

Habár a nappalink kialakításától és stílusától függ, hogy milyen színű kanapéra lehet igényünk, általában elmondható, hogy a bézs színárnyalatú ülőgarnitúrák mutatósak. A sarokkanapék pedig helytakarékosak, ez által egy mutatós, helytakarékos bútorral gazdagodhatunk.


Melyik színárnyalathoz hasonlít a leginkább?


A válasz az, hogy a barnához, de attól azért igenis eltér. Picit olyan a hatása, mintha egy erős barna színbe egy jó adag fehéret kevertünk volna. Annál viszont picit lágyabb és könnyedebb.

Eredetileg a festetlen, nyers gyapjút idézi a küllemével. Számos megkülönböztethető árnyalata van, például a gyöngybézs, aranybézs, krémbézs és a búzabézs.


Mennyire kopásálló ez a szín?


Ez nagyban függ a színárnyalattól. Vannak olyan színárnyalatok, amelyek jobban koszolódnak és vannak, amelyek talán kevésbé. Maga az ülőgarnitúra kopásállósága a felületi kialakítástól és anyagtól is függ.

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33