Bézs kanapéágyak

A bézs kanapéágyak nem csupán frappáns színvilágukkal emelkedhetnek ki otthoni bútoraink közül: rendkívül jó szolgálatot tehetnek, ha a vendégeinket, barátainkat kellene éjszakára elszállásolni.

Rendezés:
Név

Összesen 8
Mutass:
21

Mikor lehet ideális választás egy bézs kanapéágy?


Az közismert, hogy a bézs (beige) szín a nappali örök nyertese. Könnyedén beilleszthető egy háztartásba, amennyiben az akár egy picit régiesebb, viszont egy modern otthonban is tökéletesen megadhatja az összhangot és komfortot.


Amennyiben rendszeresen szeretnénk éjszakára vendégeket, barátokat elszállásolni, akkor remek választás lehet egy kanapéágyra beruháznunk. Akár felnyitható kivitelben, akár kihúzható konstrukcióban. Ideális esetben még tárolási feladatokra is alkalmas lehet. 


Melyik színárnyalathoz hasonlít a leginkább a beige?


A válasz az, hogy talán a barnához, de attól azért eltér. Picit olyan hatású, mintha egy erős barna színbe egy adag fehéret kevertünk volna. Annál viszont picit lágyabb és könnyedebb, még a színárnyalatok lehetséges kombinációja ellenére is.

Eredetileg a festetlen, nyers gyapjút idézi. Számos megkülönböztethető árnyalata van, például a gyöngybézs, aranybézs, krémbézs vagy a búzabézs.


Mennyire kopásálló ez a szín?


Ez jórészt függ a színárnyalattól. Vannak olyan színárnyalatok, amelyek jobban koszolódnak és vannak, amelyek talán kicsit kevésbé. Maga az ülőgarnitúra kopásállósága a felületi kialakítástól és anyagtól is függ.

 

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33