Szépséghibás kanapék potom pénzért
2019. 05. 19.

Szépséghibás kanapék potom pénzért

Webáruházunkban kedvére válogathat a különböző méretű, formájú és kialakítású kanapék között, melyek már többször is bebizonyították, hogy maximálisan ki tudják elégíteni a felhasználók igényeit. Adott esetben előfordulhat, hogy bizonyos termékek kinézete valamilyen oknál fogva apró eltéréseket mutat, mert másmilyenek lesznek, mint a mintagyártás során elkészített modellek. Ezek jellemzően apró szépséghibák, melyeket legfeljebb csak azok a minőségellenőrök vesznek észre, akiknek az a munkájuk, hogy napi 8 órában a bútordarabokat vizsgálják.


Kínálatunkban a szépséghibás kanapé is megtalálható!


Mi ugyanis úgy gondoljuk, hogy a szinte jelentéktelennek minősülő különbözőségek ellenére ezeknek a termékeknek a használata is nagyon sok örömet nyújt a vásárlóknak.

Mivel a hibák általában a termékek alján vagy hátoldalán található, így ránézésre teljesen olyanok, mint a teljes értékű darabok. Sok esetben előfordul, hogy a szépséghibás kanapénak csupán annyi a “bűne”, hogy a tervezett szín helyett egy árnyalattal sötétebbre vagy világosabbra sikerültek a gyártás során. Ez persze nem feltétlenül hátrány, hiszen sokszor ezek a színárnyalatok jobban tetszenek a vásárlóknak. Mivel végső soron mégiscsak gyártási hibákról van szó, ezért igyekszünk kárpótolni mindenkit, aki a szépséghibás kanapék megvásárlása mellett teszi le a voksát.

Ezeket a termékeket másodosztályú kategóriába soroljuk, egyrészt azért, hogy a vásárlóink tisztában legyenek a különbséggel, másrészt pedig azért, mert sokkal kedvezőbb áron kínáljuk őket, mint a legjobbnak minősített darabokat. Ha tehát már régóta reménytelenül keresi a tökéletes kanapét, akkor érdemes nálunk is körülnéznie, hiszen a webáruházunkban rengetegféle termék van készleten. Ne feledkezzen meg a szépséghibás kanapék megtekintéséről se, ugyanis lehet, hogy azok között bújuk meg a tökéletes darab! Az ár miatt pedig ne aggódjon, az általunk értékesített bútordarabok potom pénzért pottyanhatnak az ölébe, függetlenül attól, hogy első- vagy másodosztályú termékeket vásárol.

Kapcsolódó bejegyzések
Kommentek
Komment írása
Készítette: Komáromi Zsófia
Kapcsolattartó neve: Horváth István - Kanape.net © 2019
Felhívom