Sportino franciaágy

189 000 Ft -tól
Leírás

Német piacra gyártott I. osztályú, prémium minőségű franciaágy, az ottani Deutsch Qualität elvének megfelelő minőségben, rugós matraccal,140, 160, és 180cm-es méretben is P1-es minőségű anyagokból a forgalmi értékük 50%-áért.

Teljes hossza: 275cm, a szélesség matrac méret + 10 - 10cm oldalanként.
Karcsúsított hossz: 245cm. 

Ezt a tesztelt anyagból készült, legjobb minőségű, kategóriájában egyik legolcsóbb franciaágyat könnyedén elhelyezhetjük és így hálószobánk legfőbb ékessége lesz és a tökéletes kényelmet fogja szolgálni. Ne hagyja ki!

Sportino franciaágy, a luxus kedvelőinek

Tönkrement a régi ágya? Ezúttal valami igazán különleges fekvőalkalmatosságra vágyik? Akkor a lehető legjobb helyen jár, hiszen az ülőgarnitúra webáruházban megtalálja, amit keres! A kínálatban nem csak kanapék szerepelnek, hanem első osztályú franciaágyak is, amik biztosítják, hogy az alvás minden egyes éjjel pihentető legyen. Bizonyára megtapasztalta már, hogy mennyi bosszúságot tud okozni, ha túl kemény, vagy épp túl puha a matrac, esetleg nem megfelelő az ágy hossza vagy szélessége. Amennyiben a Sportino franciaágy mellett teszi le a voksát, akkor örökre búcsút inthet a kellemetlenségeknek, és minden éjjel elégedetten hajhatja álomra a fejét. Mik azok a tulajdonságok, amik megkülönböztetik ezt a remek modellt más hasonló termékekről? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy a látvány önmagáért beszél. A lágyan hullámzó vonalvezetés, a letisztult színvilág és az oldalt bordázott anyagkialakítás igazán esztétikussá teszi a formatervezést. Egy szép ágy viszont semmit sem ér, ha nem jó rajta feküdni. A Sportino franciaágy esetében emiatt nem kell aggódni, hiszen a prémium kategóriás, extra méretű, rugós matracnak köszönhetően új szintre emeli a pihenés, illetve az alvás élményét. Higgye el, ha egyszer belefekszik, akkor nem egyhamar akar majd kiszállni belőle! Nem véletlen, hogy ez a modell elképesztően nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években. A Sportino franciaágy neve lassan, de biztosan beleivódott a köztudatba, és a hallatán már szinte mindenki tudja, hogy melyik termékről van szó. A vásárlás pénzügyi oldala sem annyira rémisztő azt tekintve, hogy az eredeti ár töredékéért is beszerezheti ezt a remek kivitelezésű bútordarabot. Webáruházunkban igyekszünk rendszeresen leakciózni a legkedveltebb modelleket, hogy ezzel is a vásárlóink örömére szolgálhassunk. Ha folyamatosan figyelemmel kíséri az árukészletünket, akkor időben értesülhet a kedvezményes ajánlatainkról, és akár még a Sportino franciaágy is a birtokába kerülhet, anélkül, hogy többet költene, mint ahogy tervezte. Ne késlekedjen, tekintse meg a kínálatunkat, és válogasson kedvére a minőségi bútordarabok között!

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

short-desc
other-seo-desctipzion-in-product-page <h3>Sportino franciaágy, a luxus kedvelőinek</h3> <p>Tönkrement a régi ágya? Ezúttal valami igazán különleges fekvőalkalmatosságra vágyik? Akkor a lehető legjobb helyen jár, hiszen az ülőgarnitúra webáruházban megtalálja, amit keres! A kínálatban nem csak kanapék szerepelnek, hanem első osztályú franciaágyak is, amik biztosítják, hogy az alvás minden egyes éjjel pihentető legyen. Bizonyára megtapasztalta már, hogy mennyi bosszúságot tud okozni, ha túl kemény, vagy épp túl puha a matrac, esetleg nem megfelelő az ágy hossza vagy szélessége. Amennyiben a Sportino franciaágy mellett teszi le a voksát, akkor örökre búcsút inthet a kellemetlenségeknek, és minden éjjel elégedetten hajhatja álomra a fejét. Mik azok a tulajdonságok, amik megkülönböztetik ezt a remek modellt más hasonló termékekről? Nos, mi úgy gondoljuk, hogy a látvány önmagáért beszél. A lágyan hullámzó vonalvezetés, a letisztult színvilág és az oldalt bordázott anyagkialakítás igazán esztétikussá teszi a formatervezést. Egy szép ágy viszont semmit sem ér, ha nem jó rajta feküdni. A Sportino franciaágy esetében emiatt nem kell aggódni, hiszen a prémium kategóriás, extra méretű, rugós matracnak köszönhetően új szintre emeli a pihenés, illetve az alvás élményét. Higgye el, ha egyszer belefekszik, akkor nem egyhamar akar majd kiszállni belőle! Nem véletlen, hogy ez a modell elképesztően nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években. A Sportino franciaágy neve lassan, de biztosan beleivódott a köztudatba, és a hallatán már szinte mindenki tudja, hogy melyik termékről van szó. A vásárlás pénzügyi oldala sem annyira rémisztő azt tekintve, hogy az eredeti ár töredékéért is beszerezheti ezt a remek kivitelezésű bútordarabot. Webáruházunkban igyekszünk rendszeresen leakciózni a legkedveltebb modelleket, hogy ezzel is a vásárlóink örömére szolgálhassunk. Ha folyamatosan figyelemmel kíséri az árukészletünket, akkor időben értesülhet a kedvezményes ajánlatainkról, és akár még a Sportino franciaágy is a birtokába kerülhet, anélkül, hogy többet költene, mint ahogy tervezte. Ne késlekedjen, tekintse meg a kínálatunkat, és válogasson kedvére a minőségi bútordarabok között!</p>
short-description-in-front-page-the-product Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom