Sand sarok kanapé

329 000 Ft -tól
Rendelhető termék
Leírás

Egy igen impozáns, minimalista kanapé családot tisztelhetünk a Sand kanapékban. Kattanó fejtámlájuk és kényelmes NoSag ülőfelületük minden alkalmra kényelmes és határozott tartást biztosítanak. Akár vendégek, barátok vagyha a család pihen rajta egy fárasztó nap után akkor is mindenki kényelmesen elfér és megtalálja a maga kényelmes helyét. Lebegő bútorként a Sand nagy sarokba még így is sikerül tárolót és ágyneműtartót elrejteni, ezért ha vendégek maradnak éjszakára is, kényelmes vendégágy fogadja őket. Rendelhető a kanapé lévén ágyazható és ágyneműtartós verzióban, szövet és anyagválasztéka magas, közel 70-80 -féle anyag és színkombináció alakítható ki. Ha elnyerte tetszését a kanapénk hívjon minket bizalommal és értékesítő kollégánk mindenben áll rendelkezésére!

Mérete: 250 x 230 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat
 - Kattanó fejtámlák

Méretek:
 - Szélesség: 250 cm,
 - Magasság: 96 cm,
 - Mélység: 230 cm,

 - Ülő magasság: 43 cm,
 - Ülő mélység: 64 cm,
 - Fekvő felület: 125 x 200 cm,

Kivitel:
 - Hullámrugós felfüggesztésű NoSAG ülőfelülettel.
 - Közepesen puha kivitel,
 - Ágyazható kialakításban,
 - Ágyneműtartós kialakításban,

Állás:
 - Jobbos és Balos kialakításban,
 - Váalsztható színekombinációkban,

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom