Salerno puff

72 000 Ft -ért
Rendelhető termék
Leírás

Ez a Salerno puff egy olyan speciális kiegészítő bútordarab, amit a gyártó direkt a Salerno sarok kanapéjához ajánl. A Salerno sarok kanapéhoz tolva, ezzel a puffal ágyazható, összefüggő fekvőrész alakítható ki a fixes kanapéból, de különálló elemként is megfelelően funkcionál, akár lábtartóként vagy külön ülő alkalmatosságként is. Anyagában és stílusában maximálisan illeszkedik a Salerno sarok kanapéhoz, de önmagában is megvásárolható más kanapékhoz, ülőgarnitúrákhoz kiegészítőként. Méretei 119x100cm és 47cm magas, így jól elhelyezhető akár kisebb lakásokban vagy szobákban is, ülőfelülete megegyezik a Salerno sarok kanapé hideg habos és hullámrugós No-SAG ülőfelületével, hogy a komfortérzetünk a puffon is olyan legyen, mint a sarok kanapén. Ha felkeltettük érdeklődését, hívjon minket most, és rendelje meg azonnal vagy jöjjön el hozzánk, és próbálja ki akár. Keressen minket bátran!

Méretei: 119x100cm

Adatok:

Funkciók:
 - ülőfunkció
 - Salermo kanapé kiegészítve vendégágy funkció

Méretek:
 - Szélesség: 119 cm,
 - Magasság: 47 cm,
 - Mélység: 100 cm,

 - Ülő magasság: 47 cm,

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Hullámrugós kombinált ülőfelület

Színek:
 - 414-07 - Bézs (szövet)
 - 414-09 - Szürke (szövet)
 - 414-12 - Acél kék (szövet)

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Szofi franciaágy

A legnépszerűbb ágyunk, rengeteg színben (a legszebb talán a fehér).

139 000 Ft-tól
Coccoon franciaágy
189 000 Ft-tól
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom