Párizs sarok kanapé

260 000 Ft -tól
Rendelhető termék
Leírás

Párizs sarokkanapé - mit is lehetne mondani erről a kanapéról, hisz magáért beszél. Kényelmes és arányos bútor, szép vonalvezetéssel és praktikus méretekkel, ágyazható és ágyneműtartós kialakításban, végig kattanós fejtámlákkal a hullámrugós ülőrészek felett.

Anyagaiban és színében természetesen változtatható ez a rendelhető kanapé, amit akár jobbos vagy balos állásban is kérhet, természetesen, ahogy szeretné, úgy szállítjuk. Ágygépe a kényelmes ülések alatt rejtve található, és ágynyitó mechanikával, azaz ágygéppel nyitható, hogy egységes, kényelmes felületeket biztosítson a vendégek számára. Ágyneműtartója az előrenyúló ottomán alatt található, ami teljes egészében felnyitható, hogy könnyen pakolható legyen a tárolója. Ha tetszik ez az általunk bemutatott kanapé, és szeretne egyet, ne halogassa, hívjon minket bátran és segítünk mindenben! Legyen szó szövetválasztásról, vagy szeretné kipróbálni vagy csak szeretnéd leadni rendelését, akkor hívjon minket bátran!

Méretei: 265 x 180 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat

Méretek:
 - Szélesség: 265 cm,
 - Magasság: kinyitott fejtámlával: 98 cm,
   lezárt fejtámlával: 78 cm
 - Mélység: 180 cm,
 - Fekvőfelület: 120 x 225 cm

- Ülő magasság: 44 cm,
- Ülő mélység: 61 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület kombinált hullámrugós egységekkel.
 - Duplakomfortos üléselemek
 - kinyitható ágygépen hideghabos szivacsozással.

Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom