Panama sarokkanapé

Panama sarokkanapé

249 000 Ft -tól
Rendelhető termék
Leírás

A Panama sarokkanapé kifejezetten igényes, exkluzív kivitelű darab. Nem csupán a színárnyalatai varázsolják ilyen különleges megjelenésűvé, hanem a letisztultsága, és a felületét díszítő varrások is. A darabot több színben is meg lehet rendelni, és méreteiben módosítható, ebből kifolyólag könnyedén megtalálhatja azt a kivitelt, ami Önnek, és a családjának a legjobban megfelelne. Ágyazható, valamint ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat, valamint vendégeink elszállásolására is remek lehet. A szivacsos modell ára 249000 Ft, rugós modellben a darab 20.000 Ft-al többe kerül. Amennyiben meg szeretné rendelni, hívja értékesítőnket bizalommal!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós funkció
 - Méretbeli módosíthatóság
Méretek:
 - 300x210cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós, vagy szivacsos ülőfelület
 - A párnák tartozékok
Állás:
 - Jobbos kialakításban
Színek: (képeken)
 - Több színben is akár

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Hamburg franciaágy
233 000 Ft-tól
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom