Nora sarokkanapé és fotel - Összes termék
Német

269000 Ft

    Német Készletről

ELADVA - HAMAROSAN ÉRKEZIK

A képen szereplő, konkrét bútort eladtuk. Azonban előfordulhat, hogy mikor Ön olvassa honlapunkat, pont akkor pakoljuk ki azt a hetente háromszor-négyszer érkező kamion egyikét, amiben található hasonló színben, hasonló anyagban ebből a kanapéból is, illetve lehet raktáron van éppen a kiszemelt kanapéhoz kinézetre, színben, anyagában és funkciójában is nagyon hasonló. Nem tudunk naprakészen tartani egy közel 500 darabos készletet bemutató honlapot, mert olyan gyorsan érkeznek és fogynak a bútoraink. Kérjük, minden esetben telefonáljon és érdeklődjön az aktuális készlet információról! Megértését köszönjük! 

LEÍRÁS

A Nora sarokkanapé kifejezetten különleges megjelenésű darab. A hozzá tartozó párnák, és az ülőfelület élénk csíkozású. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is kiváló minőségű, és frappáns. Mivel ágyazható, és ágyneműtartós, ebből kifolyólag vendégeink elszállásolására, és tárolásra is alkalmas lehet. Kis helyeken is elfér. A teljes árba beletartozik a fotel, és a sarokkanapé is. Amennyiben szeretne ehhez hasonló darabokat, kérjük hívja értékesítőnket bizalommal!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
 - Ágyneműtartós
Méretek:
- 245x205cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás és fotel


Hasonló termékeink
Üzenetküldés

Felkeltette a Nora sarokkanapé és fotel a figyelmedet? Lenne esetleg kérdésed? Írj üzenetet, vagy kérj visszahívást, és hamarosan keresni fogunk!


  • Add meg a neved helyesen

    Add meg az email címedet helyesen

  • Add meg a telefonszámodat helyesen

  • Add meg az üzeneted helyesen

Este hat óra után nem vagyunk telefonon elérhetők. Add meg a telefonszámodat, és visszahívunk holnap!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X

Webáruházunkban nem zajlik kifejezett online értékesítés. Este 6 óráig vagyunk hívhatóak a kiszemelt termékkel kapcsolatban, másnap hívjon minket, vagy kérjen visszahívást!
Az űrlap elküldésével igazolja, hogy tudomásul vette az adatvédelmi irányelveinket.X
Kérjen visszahívást, és holnap keresni fogjuk!
+06/70 626-50-33