Malibu kinyitható étkezőasztal

126 000 Ft -ért
Rendelhető termék
Leírás

A Malibu magasfényű étkezőasztal egy szélességében módosítható optimális nagyságú, modern, középlábas hagyományosabb kiképzésű mégis korszerű asztal. Masszív lába magasfényű lakkozással ellátott, közte krómozott betétekkel, íves kialakítással, amely így határozott tartást ad az étkező asztalnak. A láb alján magasfényű fémláb helyezkedik el, amely alján kis csúszásgátló lábak vannak. Az asztallap mérete 160x90cm, de szétnyitva a teljes külső mérete 200x90cm lesz. Az étkezőasztalnál maximum 8 fő fér el, körülötte alapesetben csak 6. Ha tetszik az általunk bemutatott asztal, akkor ne halogassa a készletinformációval kapcsolatban hívni Tamást és akár rendelje meg most! Ha pont nincs is készleten, akkor raktárunkban pár napon belül be tudjuk szerezni Önnek. Ha jönne hozzánk, hogy megnézze, akkor is várjuk hívását, hogy tudjunk érkezéséről, köszönjük.

Méretei: 160-200x90 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Kibővíthető asztallap

Méretek:
 - Szélesség: 160 cm,
  kibővitve: 200 cm,
 - Magasság: 76 cm,
 - Mélység: 90 cm,
 - Asztallap vastagsága: 20mm,

Rendelhető kanapé

ADATOK MEGADÁSA ÉS ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE

Jelen oldalon véglegesítheti a rendelését. Az adatok megadásával, és a kanapé anyagának kitöltésével kollégánknak egy rendelő / tájékoztató levelet küldhet, aminek alapján megkeressük árajánlatunkkal a kiválasztott kanapéval kapcsolatban. A rendelőlap kitöltése nem kötelezi Önt a vásárlásra, pusztán árajánlatkérésre szolgál, melyet kollégánk tesz meg Ön felé a kiválasztott kanapéra.

KANAPÉ ANYAGÁNAK KIVÁLASZTÁSA


AZ ÖN ADATAINAK MEGADÁSA

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépjen be vagy regisztráljon az értékelés leadásához!

Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon (18 óráig hívható), vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével. Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt, és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.
Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák. Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen üzletünkben vagy telefonon, ahol állunk szíves rendelkezésére.

Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja. A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

Ingyenes visszahívás
Adja meg nevét, telefonszámát és mi visszahívjuk!Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Információkérés
Adja meg e-mail címét és telefonszámát, és írja meg kérdését, kollégánk megválaszolja írásban vagy felhívja Önt!


Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával, hamarosan keresni fogjuk.
Tekintse meg franciaágyainkat a franciaagy.net-en!
Sportino franciaágy

Nem is kell kommentálnunk. Tökéletes forma és minőség.

189 000 Ft-tól
Chesterfield franciaagy
229 000 Ft-ért
Szofi franciaágy

A legnépszerűbb ágyunk, rengeteg színben (a legszebb talán a fehér).

139 000 Ft-tól
Coccoon franciaágy
189 000 Ft-tól
Készítette: Komáromi Zsófia
Kanape.net - Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten © 2020
Felhívom